Vreau să-mi întâlnesc cel mai bun prieten al meu

dar ea este cu altcineva și s-ar putea să fi înșelat lucrurile.
Dragă antrenor, povestea mea este oarecum lungă, așa că vă rog să mă dezvăluiți. Voi încerca să o țin cât mai scurtă posibil. M-am dus la facultate în toamna lui 2010. M-am încurcat cu o fată și ma rănit rău. Deci, în timp ce eram inima frântă, am început să vorbesc cu o fată pe care o știam de la liceu. Nu eram prieteni în liceu, dar am început cumva să devenim prieteni în acest moment. Tocmai a ieșit dintr-o relație proastă, astfel încât am putut să ne raportăm la problemele fiecăruia dintre noi. În curând ma invitat să mănânc cina de Ziua Recunostintei cu familia ei.

Am început să simt că mi-a plăcut, așa că am adunat curajul să o întreb. În ziua de după Crăciun, am întrebat-o afară. I-am cumpărat un ursuleț mare și niște bomboane pentru a ajuta. Ma împiedicat, deși ea a fost adorabilă cum am bâlbâit când o întrebam.

Dar a spus că nu vrea să ne distrugă prietenia. Timpul a continuat și am rămas prieteni buni. Curând ea a decis că eu sunt cel mai bun prieten al ei. M-am intalnit cu alte fete si a fost, la un moment dat, cel mai indepartat lucru din mintea mea. Imi amintesc ca a obtinut un nou prieten si nu mi-a facut treaba. Când a venit vremea la pauza de primăvară la școala mea, m-am întors în orașul meu natal. Mi-a cerut să vin să o văd de câteva ori și așa am făcut-o.

De-a lungul acelei săptămâni întregi, se va abate să-și petreacă timpul cu prietenul ei, ca să-și petreacă timpul cu mine. Timpul a continuat și am început să vorbesc cu o nouă fată. Cel mai bun prieten al meu de acasă a devenit foarte gelos. M-a scris cu nerușinare tot timpul când vorbeam cu noua fată. Într-o sâmbătă, am avut o întâlnire planificată cu noua mea doamnă prietenă. Cel mai bun prieten al meu a aflat și a vrut să vin să o văd în loc. Am început să mă gândesc, poate că mă place acum. Așa că i-am spus prietenei mele să aștepte săptămâna viitoare. Cel mai bun prieten și cu mine am mers împreună și am fost cel mai distractiv pe care l-am avut în viața mea. Pe drumul spre școală, ma scris și mi-a spus că sunt uimitoare. Începusem să mă îndrăgostesc de cel mai bun prieten al meu și am simțit că face același lucru. Când a venit săptămâna viitoare, am vizionat filme la casa ei. Am urmărit o lovitură de groază și ea sa așezat pe piept pe canapea. Când sa trezit și a realizat ce a făcut, sa simțit jenată și ea și-a cerut scuze.

I-am spus că nu mă deranjează deloc. Asa ca am planuit sa petrec weekendul urmator cu ea cand dintr-o data, “inima dulce de inalta” care o scosese, a intrebat-o inapoi. A recunoscut ca mi-a placut, dar a spus ca o iubeste. Așa că am intrat într-o depresiune. Ea a observat și sa simțit rău, așa că a făcut o excursie la școala mea pentru a mă surprinde într-o seară. Am urmărit filme și am avut multă distracție în camera mea de cămin. Când ne-am culcat, am început să-i frece gâtul.

Nu știu la ce mă gândeam, dar un lucru a condus la altul și am făcut sex. Am jurat să nu-i lăsăm să ne ruineze prietenia și până acum nu am reușit. Așa că am fost aici, tocmai am făcut sex cu cel mai bun prieten al meu și era pe cale să o întâlnească pe fostul ei prieten. Ea a dat soția ei și am rămas prietene cu ea. Am încercat să mă comporți ca și când nu vorbeam când vorbea despre noul ei iubit, când în realitate na rănit rău.

Am petrecut majoritatea vara împreună și încă ne-am distrat. Aproape jumătate de vară, o aruncă din nou. Credeam că o să am oa doua șansă, dar nu.

Ea a mers pe un tip de “Nu-mi pasă” și pe tipi care nu au vrut decât să o facă pentru sex. Ei i-ar trata rău și i-aș spune că merită mai mult decât atât. Ar fi de acord, dar apoi du-te înapoi la ei. Asta ne-a dus să luptăm. Am avut mai multe lupte, aproape ca un cuplu căsătorit. Așa că am decis că nu am nevoie de această rănire.

Am lăsat-o singură pentru o vreme. Când a venit timpul să înceapă din nou școala, a vrut să-și petreacă timpul cu mine înainte de a pleca. În acest timp, “inima dulce de liceu” o întrebase din nou! Așa că am petrecut ziua împreună și mi-a povestit despre tot felul de probleme pe care le are cu ea. A spus că întotdeauna o fac să se simtă mai bine când este supărată și a ratat atunci când am stat afară și nu ne-am lupta. Am luat tot vina pentru lupte, dar ea a refuzat să mă lase.

A spus că e vina ei. Așa că m-am întors la școală și un prieten de-al meu mi-a dat ideea să nu o mai urmăresc și să o facă să mă vrea. Așa că aș fi scris-o doar dacă mi-ar fi scris și aș spune doar câteva lucruri apoi să-i spun că trebuie să merg la clasă sau ceva (care era o minciună). Așa că a început să-mi spună că mi-a lipsit cu adevărat, dar am răspuns cu “Sunt la doar o oră distanță”. Planul meu a fost să o fac să creadă că nu mă interesează atât de mult, dar nu sunt sigur dacă o fac corect.

Așa că am scris-o a doua zi și i-am spus că mă întorc în oraș și că eu a vrut să o ia afară să mănânce și apoi să meargă la filme. Acest avion va cădea mâine și mă întreb cum ar trebui să acționez. Vreau so fac din nou ca mine.

Cred că o să mă ajute dacă o fac gelos, dar nu sunt sigur. Poate că aceasta ar fi șansa mea să-i arăt cât de distractiv pot fi și să o uimească așa cum am făcut-o când am făcut bowling. Deci, ar trebui să-mi varsă sentimentele pe ea sau ar trebui să continui să-l joc bineși să mă comporți ca și cum nu-mi pasă? Fac asta bine până acum? Și dacă o dau afară și o să meargă bine, ar trebui să stau puțin și să mă distrez în colegiu sau ar trebui să o vizitez în fiecare weekend? Te rog ajută-mă dacă poți, fata asta înseamnă lumea pentru mine.