Tu esti singurul pentru mine? Nu esti singurul pentru mine

Tu esti singurul pentru mine? Nu esti singurul pentru mine – Dating Resurse și Link-uri: Sfaturi de dating gratuit și de sex masculin sfaturi de dating pentru barbati Tu esti unul pentru mine? Nu esti singurul pentru mine de Paul Mauchline

Te simți pregătit pentru o nouă relație. Te iubești pe tine insuți. Te-ai ocupat de problemele din copilărie și din relațiile din trecut. Sunteți clar despre motivele pentru care doriți o relație. Sunteți dornici și capabili să puneți în lucru ceea ce necesită o relație de iubire. (Dacă nu puteți răspunde da la toate afirmațiile de mai sus, vă sugerez să citiți articolul meu “Înainte de a căuta domnul sau doamna dreapta”). Odată ce simți cu adevărat că ești gata, cum găsești un partener care este persoana potrivită pentru o relație dedicată, iubitoare? De unde știi că el este, într-adevăr, cel pentru tine?

Dacă sunteți într-adevăr pregătiți pentru o relație, trebuie să vă puneți următoarele întrebări atunci când întâlniți pe cineva: “Sunteți (partenerul meu potențial) pregătit pentru o relație angajată?” … “Tu ești cel pentru mine?” … Poate că, mai important, “Nu ești singurul pentru mine?” Având în vedere statisticile privind divorțul, se pare că decizia finală a unuia sau a ambilor parteneri în peste 50% dintre căsătorii este: “Tu nu ești pentru mine . “Sperăm că, făcând o alegere atentă în față, nu veți mai deveni statistică mai târziu.
În evaluarea întrebărilor – “Tu ești cel pentru mine?” Sau “Nu ești tu pentru mine?” – este important să fii cinstit, nu numai cu tine, ci și cu potențialul tău partener. Tu și partenerul tău trebuie să știi ce dorești fiecare din viața ta.

Discutați reciproc visele, obiectivele, stilul de viață, hobby-urile, finanțele, credințele religioase și politice și dorințele legate de a avea sau nu copii.

Multe relații se încheie astăzi, deoarece partenerii au permis relației să avanseze înainte de a discuta aceste subiecte. Adevărul și onestitatea au o importanță majoră în relațiile de astăzi. Minciunile, sau chiar înșelăciunea subtilă, nu pot oferi o bază solidă pentru o relație iubitoare. Cum mergem să decidem dacă cineva este bine sau rău pentru noi? Nu există o formulă stabilită pentru a face această decizie mai ușoară. De-a lungul anilor, am văzut nenumărate chestionare și teste de compatibilitate în cărți și reviste care încearcă să ne ajute cu această întrebare. Nu este nimic rău în neregulă cu utilizarea acestor tipuri de unelte.

Cu toate acestea, există persoane care iau acest lucru la extrem: prima dată când ies cu cineva nou, își pun datele prin intermediul unei evaluări a testului sau a compatibilității pe care au văzut-o într-o carte sau într-o revistă. Cred că, ca indivizi, suntem cu toții unici și diferiți. Trebuie să vină cu propria noastră formulă pentru tipul de persoană cu care ne-ar plăcea să ne împărtășim viața într-o relație dedicată, iubitoare. Nu există nicio modalitate prin care să puteți decide dintr-un test dacă cineva are dreptate după prima dată, chiar dacă scorul său este ridicat.

Puteți, totuși, decide dacă cineva nu este în regulă pentru dvs.: care vine din instinct și intuiție intestinală.

Amintiți-vă, o dată este un pic ca un interviu de angajare. Unii oameni fac extrem de bine la primul interviu, în timp ce alții nu fac așa de bine. Dacă nu sunteți sigur, simt că merită să aveți cea de-a doua sau a treia dată, pentru că s-ar putea dovedi că această persoană este, într-adevăr, cea pentru dumneavoastră. Nu există o regulă care să spună că scânteile trebuie să zboare într-o primă întâlnire, atât cât ne-ar plăcea să fie adevărat. Sigur, acest lucru se întâmplă: Sunt sigur că toți avem prieteni care s-au întâlnit și, după o dată, vulcanul de dragoste a izbucnit. Ei știau că au dreptate unul pentru celălalt, iar acum, 20 de ani mai târziu, relația lor continuă să înflorească. Nu sunt pesimist. Dimpotrivă, sunt un romantic mare. Să ne confruntăm însă cu fapte și să fim cinstiți: pentru majoritatea dintre noi, acest lucru nu se întâmplă. Este încercarea și eroarea de a întâlni oameni și de a cunoaște multe până când găsim persoana potrivită pentru noi.