Ține-l devotat pentru tine pentru totdeauna:video-chat

 

Milioane de femei caută o soluție care să le ajute relațiile să avanseze și să se căsătorească în viitor. Se simt ca și cum ar fi împotmoliți sau în impas în relația lor.
Adesea, femeile cred că acest lucru se întâmplă din cauza a ceva ce au făcut sau pentru că ceva este în neregulă cu ele.

Din anumite motive, bărbații nu pot explica ce se întâmplă în interiorul lor. Majoritatea femeilor nu știu ce să facă sau cum să le facă să se deschidă. Acest lucru poate fi o situație foarte dureroasă și descurajatoare să fie în. Ei nu știu ce să facă și sunt frustrați de lipsa de comunicare.

Una e când un tip cu care te-ai întâlnit de puțin timp se îndepărtează de tine. Asta este supărător…dar nu la fel de mult ca și în cazul în care te-ai întâlnit de ani de zile și el încă nu se va angaja la ea. Acest lucru este extrem de dureros după anii ei de devotament față de el. Se uită în oglindă și spune “ce e în neregulă cu mine?”, “Ce am făcut?”sau” Cum pot repara asta?”E greu să răspunzi la aceste întrebări.

Nu vrei să fii insistent sau manipulator. Asta l-ar putea îndepărta și mai repede.

Ascultă. Mulți dintre noi am fost în situația asta. Este de fapt destul de jenant atunci când nu se poate par pentru a obține un om să se angajeze la tine. Uneori începi să simți că nu ești demn de dragostea lui sau de o relație sănătoasă.

Întotdeauna există memento-uri…cum ar fi prietenii tăi întreabă când te vei căsători sau de ce nu ești căsătorit încă după atâția ani de întâlniri. Femeile tind să simtă că ei sunt cei care depun tot efortul în relație și vor să știe cum să-l facă să contribuie.   Nu te simți bine când simți că faci toată treaba.

Haide. Nu vrem să-i târâm la altar. Nu vrem să oferim ultimatumuri sau amenințări de plecare. Aceste opțiuni nu se dovedesc, de obicei, într-o căsătorie de succes. Nu asta vor majoritatea femeilor să facă.

Nu mai pierde timpul întrebându-se ce să facă despre acest lucru. Capul sus. Nu e vina ta! Trebuie să iei măsuri dacă ești serios în încercarea de a-ți face relația să meargă mai departe.