Simțiți singuri? Cum sa depasesti singuratatea chiar si atunci cand esti singur

“Un joker este un prost prost care este diferit de oricine altcineva. Nu este un club, un diamant, o inimă sau o lopată. Nu e opt sau nouă, un rege sau un cric. E un outsider. El este plasat în același pachet ca și celelalte cărți, dar el nu aparține acolo. Prin urmare, el poate fi înlăturat fără ca nimeni să-i lipsească. “- Jostein Gaarder, The Solitaire Mystery

Mulți oameni echivă singurătatea cu starea de a fi singuri. Cu toate acestea, simțul singuratic nu are nimic de-a face cu a fi singur.

Lipsa unei legături emoționale cu oamenii din jurul vostru vă poate lăsa să vă simțiți singuri.
Această deconectare poate apărea dacă singură într-o cameră sau în picioare într-o mulțime. Sentimentul singur nu are nimic de-a face cu numărul de oameni din viața ta.

Există mulți oameni care au un număr mare de “prieteni” și conexiuni sociale. Cu toate acestea, când au nevoie de un umăr pentru a plânge sau pe cineva să-i mângâie în timpul lor de nevoie, nu este nimeni acolo. Sigur, sunt oameni acolo pentru vremurile bune, dar nu o singură persoană pentru cei răi. “Prietenii” lor nu sunt insotitori adevarati; ele sunt mai mult ca o recuzită pe o scenă. Mulți oameni folosesc pe alții ca elemente de recuzită pentru a nu părea să fie nepopulați și fără prieteni.

Dacă aduceți oameni noi în viața voastră, pentru a depăși singurătatea, calitatea este mai importantă decât cantitatea.

  • O persoana.
  • Asta e tot ce ai nevoie.
  • Un prieten adevărat.

Sigur, ar fi frumos să ai mai mult, dar să te oprești să te simți singură, să începem cu unul.
Dezvoltarea unei adevărate prietenii este cea mai ușoară cale de a depăși singurătatea. Este, de asemenea, ceva la care se poate construi. Odată ce ați învățat cum să dezvoltați o prietenie adevărată, veți putea mai bine să cultivați alții.

Știu că s-ar putea să vă gândiți că acest lucru pare puțin prea simplificat, poate fi relativ dificil. Vedeți, nu încercați doar să găsiți un “prieten”. Căutați o prietenie adevărată.

Trăim într-o cultură în care mai mare este mai bine, mai ales când vine legătura dvs. socială. Asta înseamnă că primul tău obstacol este să nu te copleșești cu prea mulți oameni. Pentru a depăși singurătatea, trebuie să treci peste

ideea de mai mulți prieteni și să te concentrezi pe prieteni buni. Nu trebuie să îți umpleți viața cu recuzită. Dacă vrei să nu te mai simți singură, ai nevoie de relații reale.
Puteți fi într-o cameră plină de oameni și ați experimentat singurătate intensă, doar pentru că vă simțiți ca și cum nu vă aparțineți.

Este vorba de conectare. Dacă nu te conectezi cu oamenii din jurul tău vei simți singur. Dacă nu formați o legătură de prietenie cu oamenii din viața voastră, atunci vă simțiți ca și cum prezența voastră nu contează și veți continua să vă simțiți singuri. Iar această singurătate va rămâne cu tine, indiferent dacă sunt acolo sau nu.
Când găsiți o prietenie adevărată, această conexiune va rămâne cu dvs. dacă prietenii dvs. se află în cameră împreună cu dvs. sau în întreaga țară. Veți ști că undeva este cineva care îi pasă. Asta e ceea ce trebuie să te lupți cu sentimentele tale de a fi singur.

Singuratatea nu înseamnă a fi singură, ci despre a te simți singur.

Există mulți oameni care au ales să trăiască vieți de singurătate. În timp ce sunt singuri fizic, emoțional și spiritual, au legături puternice. Când aveți pe cineva cu care aveți o conexiune, fie că este vorba de un prieten, de un membru al familiei, de un animal de companie sau de o putere mai mare, atunci niciodată nu vă veți simți cu adevărat singuratic. senzația de singurătate apare atunci când nu aveți acele conexiuni profunde.
Pentru a depăși singurătatea, faceți o conexiune emoțională care va rezista atunci când nu este nimeni altcineva în jur.

Destul de ciudat că totul începe cu tine. În timp ce poate doriți să începeți prin a ieși și a face prieteni cu alții. În primul rând, trebuie să vă faceți prieteni cu voi înșivă. Reconectarea cu dvs. vă va ajuta să vă împiedicați să vă simțiți singuri și vă veți ajuta să depășiți sentimentele de singurătate pe măsură ce acestea apar.
Dar, nu puteți evita inevitabilul.

În cele din urmă, va trebui să aduci oameni noi sau animale sau credințe în viața ta. Trebuie să ai grijă de ei și să cultivi această relație. Acesta este cel mai bun mod de a vă depăși singurătatea.

Unii pot întâmpina dificultăți în a întâlni oameni noi. Alții ar putea găsi imposibilitatea de a lăsa pe cineva înăuntru. Totuși, alții ar putea fi greu să renunțe la frica și durerea pe care le asociază cu relații interpersonale strânse.

Ar putea fi dificil, dar este ceva ce trebuie să faceți. simt singur? Trebuie să faceți legături reale cu adevărați “prieteni”.

Acum, nu am nimic împotriva construirii rețelei dvs. sociale sau a petrecerii timpului cu oamenii de socializare. Cu toate acestea, pentru a face o legătură reală, pentru a-ți depăși singurătatea, trebuie să începi să cauți oameni care îți împărtășesc interesele, hobby-urile sau credințele tale.

Asta poate însemna să părăsiți zona dvs. de confort. Luând o clasă, să vă alăturați unui grup sau să deveniți activă în comunitatea dvs., vă poate expune la un set complet nou de persoane. Începeți să întâlniți oameni noi și începeți să căutați cele care pot fi prietenii dvs. Este nevoie de timp, dar merită.

toată lumea care ne are capacitatea de a-și construi propriul trib de oameni asemănători. Nu vă faceți griji dacă sunteți jokerul de pe punte. Nu aveți nevoie de celelalte carduri. Amintiți-vă că cele mai multe punți vin cu doi jokeri. Ai nevoie doar de un alt popor, atunci nu vei mai fi singur.

Te simți singură? Ai depășit singurătatea în trecut? Lasă un comentariu, spunându-mi unde te lupți sau cum ai reușit să depășești acest obstacol.

Încerc să răspund tuturor comentariilor și să le folosesc ca o sursă de inspirație pentru posturile viitoare.
fotografie de curtoazie de h.koppdelaney