Sfaturi Despre Relații De Dragoste:video-chat

 

Mulți dintre noi credem că știm cum să facem o relație de dragoste să funcționeze, dar destul de des, ceea ce credem că este productiv, lucrează împotriva noastră. Există unele elemente de bază pentru a lua în considerare într-o relație de dragoste care de multe ori sunt ignorate. În primul rând, crezi că dacă lucrurile au devenit ho-hum și aveți nevoie să-l condimenteze un pic? Ei bine, o mică aventură nu este niciodată un lucru rău, dar unul dintre cele mai importante lucruri într-o relație de dragoste este consistența. Tu și nevoia ta semnificativă de a vă simți confortabil știind ce va urma; este o parte a naturii umane să vrea să se simtă stabil în fiecare aspect al vieții, și asta este cu atât mai mult într-o relație de dragoste.

Vrei să știi mai multe acum?

Să mergi într-un loc nou de vacanță, sau să încerci un loc nou unde să mănânci este un lucru, dar atât tu cât și dragostea ta trebuie să simțiți că există stabilitate în relația voastră. Acesta este cel mai important aspect al vieții voastre. Singurul mod în care încrederea poate fi construită într-o relație de dragoste este de a fi acolo pentru dragostea ta; zi de zi în mod constant.

În al doilea rând, trebuie să te asiguri că cuvintele tale se potrivesc cu acțiunile tale. Nu vorbesc neapărat despre promisiunea de a scoate gunoiul, și tu nu; sau promisiunea de a curăța bucătăria după cină, care merge neîmplinit. Deși, ambele sunt promisiuni care trebuie respectate, vorbesc despre limbajul trupului. Pentru a construi încrederea într-o relație de dragoste, Cuvintele tale trebuie să se potrivească cu limbajul trupului tău. Dacă partenerul tău întreabă dacă ți-a plăcut cina, și spui da, dar te încrunți, atunci le trimiți mesajul că nu ai făcut-o. Îți văd reacția la întrebare și nu-ți aud cuvintele. Fii deschis cu opiniile tale și încrederea va continua să crească.

Apoi, crezi în partenerul tău? Într-o relație de dragoste, ar fi bine să crezi în ele! Nu spun că trebuie să crezi că sunt cel mai bun bucătar sau un mecanic expert atunci când nu sunt, dar toată lumea este bun la cel puțin câteva lucruri; având încredere în partenerul tău nu va construi doar încredere, dar, de asemenea, construi stima de sine parner ta. Când se simt bine despre ei înșiși, ei se vor simți mai bine despre orice altceva în viața lor, inclusiv relația ta.

Pentru a menține încrederea, nu păstra secrete. O relație de dragoste este construită pe încredere și secrete erodează doar că greu câștigat încredere. Dacă ascunzi lucruri de dragostea ta, ori încerci să ascunzi ceva, ori încerci să-ți protejezi dragostea de ceva. Ce poate fi atât de rău încât să nu poți avea încredere în iubirea vieții tale? Dacă percepi o problemă și nu vorbești cu partenerul tău pentru că ți-e frică să le rănești sentimentele, oprește-te și gândește-te. N-ai vrea să știi dacă ai făcut ceva care i-a deranjat? Nu ai vrea să știi dacă ar fi ceva mai mult ce ai putea face? Pune-te în locul lor și întreabă – te, ” este aceasta un întrerupător de afacere dacă nu rezolvăm acest lucru?

În același spirit, nu fi timid despre a spune dragostea ta ceea ce ai nevoie. Nu am întâlnit niciodată o persoană care să poată citi gândurile, nu-i așa? Dacă nu le spui de ce ai nevoie, atunci nu vor ști niciodată. Mai rău decât atât, atunci când vor afla, ei vor fi resentimente că nu le-ai spus înainte ca lucrurile să vină la un cap! Fii sincer și sincer cu ei, și ei se vor întoarce în natură.

Descoperă moduri diferite de a depăși Despărțirile.

Îmi dau seama că e în regulă să spun Nu uneori. Dacă ești de acord cu tot ce ți se cere, te expui acolo pentru a fi folosit și abuzat în fiecare aspect al relației tale. O relație de dragoste adevărată este despre compromis. Luând timp pentru a vorbi despre probleme asigură că amândoi aveți nevoile dumneavoastră sunt îndeplinite. Și dă-ți seama că și partenerul tău are dreptul să spună nu.

O relație de dragoste nu este despre a fi stagnant, este vorba despre creștere. Te îndrăgostești și artificiile explodează. Dar când artificiile pălesc, asta nu înseamnă sfârșitul iubirii, înseamnă doar începutul unei noi faze a relației voastre. Când plantezi o grădină, Vezi frumusețea florilor și a fructului muncii tale. Dar în timp, buruienile cresc în grădină. Dacă nu controlezi buruienile, ei preiau controlul și în cele din urmă omoară semințele pe care le-ai plantat. O relație de dragoste funcționează în același mod; trebuie să fii atent la buruieni și să scapi de ele imediat ce apar. Poate că sunt răi, dar poți scăpa de ei. Trebuie să muncești ca să-ți păstrezi grădina înfloritoare.

O relație de dragoste nu e ușoară. E nevoie de multă muncă. Dar până la urmă, merită. Am găsit un ghid incredibil care să mă ajute pe mine și pe dragostea mea în vremuri grele.