Love vs Notches:video-chat

 

Eram îndrăgostit. Am dat totul pentru ea. E pe jumătate armeană( ca Kardashian) și jumătate Costaricană. Un Playboy ca Blonda cu capacitatea de a seduce atât bărbați cât și femei deopotrivă. Ne-am distrat de minune împreună, ne-am imaginat o propunere perfectă, o nuntă frumoasă, o lună de miere grozavă, sex minunat, mese bune și ani de momente de neuitat. M-am căsătorit cu un copil sălbatic care era alergic la mediu și am insistat să facem totul diferit. Am avut totul și ea mi-a dat cel mai bun cadou din viața mea, fiul meu. Am fost un om fericit trăind visul meu de a avea o familie. Și apoi… Am căzut de pe norul meu. Am fost victima unei fraude Imobiliare și am pierdut totul. Lumea mea s-a prăbușit. Se spune că testul iubirii adevărate sunt minimele relației. Acesta a fost primul nostru test real. După o lună fără sex de lupte în serie, era clar că mă susținea doar la bine și nu la rău.   Certându-se în drum spre casă într-o zi, ea a aruncat bomba; “Trezește-te Dave. Nu m-am căsătorit cu tine din dragoste, m-am căsătorit cu tine pentru stabilitatea financiară pe care mi-o puteai oferi.”Mi s-a frânt inima, n-am putut mânca, dormi sau vorbi și a devenit teribil de rău. M-a înșelat la scurt timp după aceea cu un model masculin care a declanșat o serie tragică de evenimente care au ucis căsătoria. Nu am suferit niciodată atât de mult.

În consecință, m-am transformat din naiv și inocent în întunecat și istovit.

Ca și cum aș fi fost într-o misiune sadică de a frânge cât mai multe inimi ca răspuns la târfa fără inimă care mi-a frânt inima. Nu mai era vorba de o simplă suferință. Era vorba despre răzbunare față de sexul opus pentru viziunea distorsionată a dragostei unei femei. Am devenit o reflecție a toxicității ei și nu a putut aștepta să vomite veninul meu pe următoarea mea victimă, oricine [email protected] ea a fost. Viața mea personală a devenit în întregime despre crestături pe patul meu. M-am înconjurat ani de zile cu Neanderthalieni ca niște Neanderthalieni, ale căror țeluri sunt doar să umilească femeile în cele mai degradante moduri, să documenteze fără știrea lor și să împărtășească filmarea între ei cu mândrie de neînțeles.

Modul meu înfiorător de operare a fost de a vedea cât de multe femei aș putea păcăli în dormit cu mine într-un weekend și meticulos planifica fiecare dată pentru a avea un rezultat sexual garantat. Nu numai că i-am sedus, dar le-am și frânt inimile. Fiecare crestătură de pe piciorul patului meu nu numai că reprezenta o partidă de sex, dar erau și fete grozave pe care le schiopătam intenționat. O fată a fost o studentă de onoare care a absolvit o școală de afaceri prestigioasă. Era pe drumul cel Bun până când m-a întâlnit pe mine. Ea a devenit apelul pradă care a crezut că am fost prietenul ei. I-am înșirate de-a lungul timp de câțiva ani, făcându-o să facă lucruri de neconceput. Până când am terminat cu ea, ea a avut nici o ambiție de a folosi gradul ei și a devenit o escortă/ stripteuză cu alcool și dependența de jocuri de noroc. Demonul din mine și-a făcut efectul distrugând suflete. Ca un drogat Drogat Drogat după ce s-a injectat, am simțit o furnicătură neurologică în mine după fiecare fată pe care am agățat-o și demonizat-o cu succes.

Privind în urmă, nu e nimic în neregulă cu crestăturile. Lipsa de onestitate în ceea ce făceam a fost lipsa mea de transparență și premeditat mea Lucifer ca metodologia de prindere și inducerea în eroare le în gândire am fost mai mult decât doar un [email protected] Cel mai bun lucru pe care l-aș fi putut face după ce am fost ars este să-mi iau liber să-mi reumanizez furia și să-mi canalizez furia în moduri mai sănătoase. Este nejustificabil, dar merită să afirmăm că mi-am iubit ex-ul foarte mult, până în punctul în care, atunci când inima mi-a fost frântă, durerea m-a făcut să transform zeci de femei frumoase și substanțiale în târfe istovite. Dacă te recunoști parțial sau în întregime din ceea ce am scris, uită-te mult în oglindă și dă-ți seama că timpul tău va veni curând. Nu e complicat, permițându-ți să te îndrăgostești recunoști posibilitatea ca într-o zi să fii rănit. Colectarea de crestături este un mod gol și fără suflet de a trăi pentru că în cele din urmă, dragostea este totul. E distractiv să ai o noapte inofensivă și o partidă de sex din când în când. Dar, în cele din urmă, nu e nimic mai semnificativ decât dragostea pură. Dragostea cu siguranță și fără echivoc câștigă peste crestături.