Învață Să-Ți Înnebunești Omul:video-chat

 

Deci știm cu toții că bărbaților le place să facă sex oral, dar nu toate femeile știu s-o facă cum trebuie.

Deci, este Michael Webb cele mai recente sfaturi Muie merită citit? Hai să aflăm.…

După ce am revăzut o carte despre sexul oral al soiului feminin (cunnilingus), trebuie să spun că acum cred în ghizi despre plăcerea orală. Este într-adevăr nevoie de mai mult de lucru decât doar o mișcare în sus și în jos.

Bine, deci în timp ce există multe secțiuni interesante în această carte, inclusiv sănătate și siguranță, diagrame și anatomie, ras și epilare și stimulare vizuală, inima reală a cărții este în secțiunea tehnici.

Cartea conținea 15 tehnici în total, care variază de la evident până la tehnici de care n-am mai auzit până acum! Da, există mult mai mult decât doar suge! Și dacă ați vrut vreodată să știți cum să deep throat sau vreodată simțit prea speriat pentru a încerca, veți aprecia acest lucru în secțiunea tehnici avansate, deși ar fi fost frumos dacă a mers într-un pic mai multe detalii.

De asemenea, chiar mi-a plăcut secțiunea Despre “anticiparea construcției” care ajută bărbații să aibă un orgasm mai puternic și mai satisfăcător. Și a fost frumos pentru a vedea că întreaga problemă cu “obtinerea-l” problema a fost rezolvată cu unele idei foarte impresionante prea!

Cu toate acestea, probabil cel mai bun lucru despre carte a fost că locațiile, pozițiile și noile secțiuni de senzații într-adevăr vă ajută să vină cu propriile idei și modalități de a condimenta felația și păstrați-l interesant pentru că este aproape întotdeauna la fel.

Deci, au existat puncte în jos? Sigur. Am găsit multe dintre celelalte secțiuni un pic plictisitor și un pic plictisitor. Adică, unele au fost interesante, cum ar fi sănătatea și siguranța, dar de multe ori m-am trezit furișându-mă un vârf la secțiunea tehnici înainte de a veni înapoi și citit-o din nou în mod corespunzător.

Cu toate acestea, eu încă mai cred lovitură cu lovitură este o trebuie citit pentru femei. Deci, dacă bănuiți că omul tău nu se bucură de plăcere orală mult, ești nou la toate acestea sau un pic speriat, sau chiar dacă vrei doar să-i dea o experiență din această lume, atunci această carte este perfect pentru tine! Două degete mari sus!