Infidelitatea și căsătoria fără sex:video-chat

 

Infidelitatea este de fapt rezultatul unei căsătorii fără sex. Da, recunosc sau nu, o căsătorie fără sex poate face soțul infidel. Să nu faci sex într-o căsnicie poate fi cauzat de mulți factori, dar ar trebui să știi că e vina amândurora. Poate că tu ești cel care împiedică sexul sau partenerul tău, dar ține minte că amândoi sunteți de vină pentru situație și voi doi ar trebui să rezolvați asta. Dacă tu crezi că ești singurul care vede asta ca pe o problemă, găsește modalități de a-i spune partenerului tău despre asta.

Tratează-l ca pe o problemă serioasă.

O căsătorie fără sex poate fi ok pentru moment dar dacă partenerul tău a ales deja să vadă pe altcineva, va fi în continuare ok cu asta? Un lucru pe care ar trebui să faceți este de a preveni acest lucru să se întâmple. De cele mai multe ori, partenerul este cel care se simte lipsit de sex, care merge necredincios. Pentru că el/ea are o nevoie pe care soțul / ei actual nu poate satisface, ei caută alte persoane care le pot satisface. Ei nu sunt fericiți că te înșeală, dar tu ești cel care îi împinge să o facă. Nu vor să fii rănită.

Dacă tu ești cel care a trișat, gândește-te să-ți pui capăt relației. Ai o familie și s-ar putea să fii cel care o face să se rupă. Te-ai gândit la motivul pentru care ai trișat? E vorba de sex? ai încercat să vorbești cu partenerul tău despre asta? Uneori, avem tendința de a crede că sexul nu este un lucru serios dar nu crezi că acesta este de fapt motivul pentru infidelitatea ta? Sexul este de fapt o problemă serioasă și nu ar trebui să-ți fie frică să vorbești despre asta, mai ales cu partenerul tău. Dacă te gândești la asta, dacă te gândești la sex ca la un lucru mic de a face cu, atunci de ce este cauza căsătoria ta să cadă? Dacă te simți lipsit de nevoile tale, este responsabilitatea ta să-l îndeplinească prin modul cel mai legal. Nimeni nu te învinovățește pentru înșelăciune, dar tu ești cel responsabil pentru acțiunile tale și s-ar putea să ai un motiv pentru înșelăciune care nu este încă suficient pentru tine să fie scuzat de la a face acest lucru.

Viața e plină de provocări și gândește-te la situația asta ca la o provocare. Dacă ești în procesul de a te simți lipsit și neiubit, gândește-te la modalități de a readuce pasiunea în căsnicia ta. Dacă ai trișat deja, încheie-ți aventura și începe relația cu soția sau soțul tău din nou. Recunoaște-ți greșelile și Spune-le că ai cerut iertare de la soțul tău. Aducerea înapoi a unui rupt nu se întâmplă peste noapte sau a fost ușor, dar lucru este niciodată imposibil. Dacă motivul este sexul, atunci vorbește despre asta și vino în termeni despre asta. Fă o înțelegere. Și cel mai important dintre toate, întărește-ți dragostea unul pentru celălalt, astfel încât să vă puteți păstra unul pe altul și să nu fiți ademeniți în infidelitate.