Importanța întrebărilor pentru cuplurile care se căsătoresc:video-chat

 

Ai emoții înainte să te căsătorești?
Te gândești dacă ai făcut alegerea corectă de partener?
Ești îngrijorat de cum va fi viitorul tău?

 

Felicitări pentru tine, pentru că ești pe calea cea bună de a te căsători. Acestea sunt întrebările care vin în mintea oamenilor care prețuiesc familia și relația. Dar, din nou, întrebarea Este, ai făcut alegerea corectă? partenerul tău îți va oferi genul de viață căsătorită pe care ți-ai dorit-o mereu.

Este foarte important să ai o idee bună despre cum va fi viitorul tău după căsătorie.

Acest lucru este posibil numai dacă partenerul tău foarte bine. Să-ți cunoști bine partenerul nu înseamnă să-l judeci după cum te-ai purtat cu el. Înainte de căsătorie toată lumea va arăta cât de mult te iubește. Dar, așa cum trebuie să fi auzit că dragostea este orb și căsătoria este deschizător de ochi.

Deci, de ce nu deschide ochii înainte de căsătorie, vreau să spun că ar trebui să aibă o idee maximă cu privire la ceea ce tot ce va expata din această căsătorie. ce tot va trebui să compromită. Odată ce ai imaginea clară a viitoarei tale căsătorii, există foarte puține șanse de a dezvolta o relație tensionată, sau posibilitatea ca cuplurile să divorțeze.

Singurul motiv pentru care 50% din căsătorii ajung la divorț este pentru că cuplurile nu au încercat niciodată unul cu altul, așa că după căsătorie ei ajung să vadă ceva nedorit în partenerul lor și treptat acest lucru duce la destrămarea relației.

Pentru a evita o astfel de frustrare, ar trebui să faci eforturi să-ți cunoști viitorul partener de viață.

Pentru a face asta trebuie să pui întrebări. Întrebările pe care le pui ar trebui să fie de așa natură încât să-ți dea o înțelegere clară despre partenerul tău cu privire la ceea ce se așteaptă de la căsătorie, cum ar dori să-și ducă viața cu tine, familia, finanțele și scopurile personale.

Dar înainte de a te gândi să pui întrebări pentru cupluri, trebuie să te gândești la câteva aspecte importante pentru a evita consecințele nedorite. De asemenea, întrebările pe care le întrebați ar trebui să fie puse în mod corect, faceți clic aici pentru a citi sfaturi importante înainte de a pune întrebări pentru cupluri.

De multe ori sunteți gata să începeți o comunicare cu partenerul dvs. și să puneți întrebări care vă vor oferi o bună previziune despre viața dvs. căsătorit, dar problema este că nu aveți idei sau întrebări. Mintea ta nu funcționează, nu sunt în măsură să genereze întrebare care vă va oferi informații cruciale.

Problema ta e rezolvată de Micheal Webbs, care a lansat o carte despre 1000 de întrebări pentru cupluri.   Această carte conține o listă excelentă de întrebări care sunt relevante pentru cuplurile care sunt pe cale de a se căsători, precum și cupluri care sunt deja căsătoriți. Trebuie să te uiți la acest articol despre 1000 de întrebări pentru avanpremiera cuplurilor.