Hotel Paris: ciocolată, șampanie, cowboy Hotel Paris: ciocolată, șampanie, cowboy

 

Pentru a face clar de la început: În această poveste nu suntem cu toții în Paris, ci într-un Hotel Paris. Hotelul de tip buget cu numele Paris se află foarte adânc în zona Rin-Main, unde puteți să bâjâiți și să mâncați croissante.

Hotel Paris: ciocolată

Am vorbit recent despre escapadele mele romantice, toate dezintegrat în plăcerea catastrofală. De fapt, nu a fost sfârșitul stâlpilor. Eroul de sex masculin al acestei povestiri a avut și ideile romantice ale unui Schmonzettenroman ieftin. Hotelul Paris, cu care voia să mă surprindă, din păcate nu era la fel de plin de farmec pe care promitea numele. Afacerea de familie cu 4 ½ camere a încorporat o incontestabilitate ur-hessiană, dar atât de departe de romantismul spumos ca Daniela Katzenberger de la un Emmy. Bomboanele de pe pat au fost, prin urmare, înlocuite cu un măr. Eroul meu, totuși, era extatic în privința posibilității de a petrece o noapte aici cu proprietarii hotelului, literalmente alături de mine.

Hotel Paris: Champagne

Faptul că șampania promisă sa dovedit a fi doar un vin de mere nu ma surprins nici măcar în acest moment. Optimismul continuu și râsul câștigător al companiei mele atrăgătoare mi-au atras de asemenea mai repede decât o sticlă de șampanie ieftină. După ce ne-am lăsat în cameră, ne-am luat la revedere la baie cu un zâmbet misterios. Asta nu începe așa de rău, m-am gândit la mine. Dar, din nou, așteptările mele au căzut pe marginea drumului.

Hotel Paris: Cowboy

Înapoi vine eroul meu, și anume în uneltele complete ale unui cowboy. Din eșarfa copiilor roșii, până la cămașa de cowboy decorată și cizmele din piele uzate. M-am gândit, la început, că există un om din sate în fața mea. “Și, îmi plac”, întreabă prietenul zâmbitor al lui Winnetou. Fata mea nu era cu siguranță una dintre cele mai strălucitoare în acest moment. Până atunci, l-am văzut doar în costume foarte potrivite. Hotelul Paris, după cum se dovedește, oferă oaspeților excursii de o zi pe călărie. Nu știu dacă vreunul dintre voi a petrecut vreodată pe un astfel de cal nemaipomenit toată ziua, dar seara nu mai este nimic de a sta cu normală, să nu mai vorbim de minciună, să nu mai vorbim de jocurile de pat. Acolo tocmai blestemați pe acel cowboy nenorocit care se află lângă tine și care mănâncă cu mândrie acest măr mărunt. Călătoresc de acum înainte solo, pentru a face clar.