Cum Să Scrie Scrisoare De Dragoste:video-chat

 

Oamenilor le place să știe sau să li se amintească că sunt iubiți, mai ales de cei pe care îi iubesc. Scrisorile de dragoste sunt un mare inițiator, revigorant, sau memento de dragoste simțit într-o relație.

 

Trepte

 

Îți amintești și simți la fel cum ai simțit prima dată când ți-ai întâlnit dragostea? Amintește-ți o experiență sau un moment în care amândoi ați simțit dragoste și apropiere.

 

Puteți începe scrisoarea ta de dragoste cu acest lucru, folosind o deschidere, cum ar fi �Amintești când ne-am�� sau �nu voi uita niciodată momentul când te-am văzut zâmbind înapoi��

 

Descrie-ți experiențele folosind propriile cuvinte, fără să te forțezi să fii fantezie sau clișeu.

 

Scrie doar câteva schițe ale scrisorii până când reflectă ceea ce simți și vrei să spui. Citește-l cu voce tare pentru a face sens într-o altă lumină.

Puteți înfrumuseța cu gust scrisoarea finalizată cu caligrafie învățată din majoritatea pachetelor de caligrafie cumpărate dacă doriți.

Încheie cu un avocat.fă-l amuzant. În acest fel, se poate diminua orice jenă te simți despre scrisoarea.

În timp ce puteți livra pur și simplu scrisoarea, citind-o cu voce tare la dragostea ta este o opțiune care poate crește efectul general al sensului.

Prin aceasta veți obține avantajul suplimentar de a fi capabil să le privească în ochi și de a crea o memorie autentică împreună.

După aceea, le puteți da scrisoarea ca o amintire a acelui moment incredibil pe care l-ați împărtășit.

 

Lucruri De Ținut Minte.

 

Nu�t fi frivol, superficial, tolerant, contrafăcute în utilizarea altor oameni�s sentimente sau cuvinte, în scopul de a, în primul rând expres al tău -și nu�t lie pentru a impresiona. Păstrați-l pe sarcină, din inimă și cinstit.

Nu te concentra asupra ta, asupra sau asupra unor părți ale anatomiei!.

Cel mai bine este să scrii o scrisoare de dragoste unde posibilitatea ca destinatarul să simtă la fel pentru tine este prezentă. Oricum, nu vei ști niciodată dacă nu afli. Nu-ți fie frică să întrebi discret.

Fiți pregătiți pentru reacție, fie bună sau rea, grațios. Amintește-ți, trebuie să-ți exprimi dragostea pentru a avea posibilitatea de a o găsi.

Să-l notezi poate fi un lucru bun sau un lucru rău. Dacă este scris în jos, acesta poate fi arătat altor persoane. Asigură-te că ești mândru de ceea ce spui.