Chiar e aleasa?:video-chat

Am fost acolo de mai multe ori.

Se pare că e proiecția celor mai profunde vise și fantezii ale tale. Disney ca fata de alături sau orice fel de Femeie ai fost dorind pentru. Dacă o câștigi, un lucru duce la altul și bum, ești într-o relație serioasă. În perioada roz te gândești că lucrurile nu ar putea fi mai bune și ea e tot ce ți-ai dorit vreodată. Urmezi cu naivitate cursul. Orbit de dragostea amețitoare, nu vezi tsunami-ul îndreptându-se spre tine. Ea a fost încercarea de a suprima culorile ei adevărate dar ca oxitocina ta(hormon de dragoste) este încet decolorare lună după lună începe să observe defectele. La început crezi că argumentele pro depășesc dezavantajele, că în ciuda defectelor merită timpul tău. Tu rămâi pe traseu și continuă să notezi lunile. În al doilea an, începi să crezi că nu mai e ce era înainte, dar gândul de a o lua de la capăt te ține în relație. Mai trec câteva săptămâni și brusc observi trăsături întunecate și tulburătoare de personalitate. Ai pus și taci crezând că este doar o fază care va trece. Defectele apar mereu, cauți sfaturi online și ajuți doar să realizezi în final că ea nu este persoana la care te-ai gândit și suferă de un fel de tulburare de personalitate. Te simți confuz și păcălit. E misterios de nerecunoscut. Te gândești: “Ce naiba s-a schimbat în relația asta ca s-o facă așa?! Chiar e aleasa?!”

Deci, care-i treaba când crezi că ai găsit-o și ea merge Jekyll și Hyde pe tine? Răspunsul este destul de simplu; orbit de dragoste (și pierde temporar logica ta) nu ai făcut nici un efort semnificativ pentru a investiga trecutul ei. Prea dornic să facă lucrurile să meargă și extaziat de ideea de a avea în sfârșit o fată cu adevărat interesată de tine, ai cam uitat să te uiți la istoria ei de sănătate mintală. Înțelegerea trecutului ei și greutățile prin care a trecut poate fi de mare ajutor în determinarea cine este cu adevărat. De asemenea, la fel de importante sunt steagurile galbene și roșii pe care le puteți observa la începutul relației.

Aici sunt posibile semne de avertizare care vă va ajuta să detecteze boli mintale care stau la baza în partenerul tau de la începutul anului:

Ea folosește cuvântul “dragoste” foarte curând, în primele întâlniri. Dragostea adevărată este ceva ce se dezvoltă și nu se întâmplă într-o săptămână. Ea estompează linia dintre dorință și dragoste. Confundând-o pe cea din urmă cu cea din urmă.

Își face foștii iubiți sau foști soți să fie cei mai răi oameni din lume. Adevărul este că orice bărbat care a fost căsătorit cu o femeie cu probleme mentale a avut o mulțime de motive să fie nebun sau furios.

Îi e greu să primească complimente. În adâncul ei se simte de neiubit și defect.

Nu poate să-și ceară scuze sau să accepte vina. Are probleme în a-și asuma responsabilitatea pentru greșelile și acțiunile ei.
Ea poate fi foarte capricios și vă supune la izbucniri periodice de furie și furie. Și ca un întrerupător de lumină, ea va reveni la a fi încântător.
Ea folosește sexualitatea nu numai ca o priză pentru ecstasy, dar mai mult ca un instrument pentru a controla și a vă asigura. Ea vede sexualitatea ca un mijloc de a manipula și de a câștiga putere.

Ea împărtășește detalii despre trecutul ei promiscuu. Femeile care sunt sau au fost promiscue de multe ori fac acest lucru pentru a umple un gol emoțional.
A făcut sex cu tine la prima sau a doua întâlnire. Deși ar putea suna ideal pentru majoritatea bărbaților, femeile cu probleme de sănătate mintală de multe ori face acest lucru pentru a obține controlul de tine devreme.

Îți cumpără cadouri la începutul relației.

Este o altă formă de a încerca să-ți captez atenția și să te controlez.

Ea demonstrează gelozie excesivă. De asemenea, cunoscut sub numele de gelozie delirante, ea poate chiar imagina că ești Infidel atunci când nu ești.
În mod frecvent bea sau folosește droguri ca mijloc de a scăpa de realitatea durerii emoționale pe care o ascunde.
Ea spune lucruri pentru tine devreme pe care nici o femeie nu ți-a spus înainte. Deși ești o persoană specială, orice femeie cu o sănătate mentală echilibrată nu te va învălui cu cuvintele pe care ți-ai dorit să le auzi toată viața în prima săptămână de când te-am cunoscut.
Adesea se victimizează când vorbește despre trecut. De exemplu, ea ar putea spune ceva de genul: “nu stiu ce este despre mine, am cel mai mare noroc si fiecare barbat cu care am fost m-a inselat”. Poate că foștii soți au înșelat-o sau nu, dar poate că i-a înșelat și are o viziune distorsionată asupra trecutului. Feriți-vă de femeile care pretind întotdeauna a fi victima.

Înarmat cu aceste cunoștințe. Ar trebui acum să fie mai bine echipate (și nu atât de naiv) pentru a identifica culorile ei adevărate. Amintiți-vă că femeile bune, deși o minoritate, există. Nu e un lucru rău să ai unele mici rezerve de la început. E normal să-ți protejezi inima. Încrederea trebuie câștigată, nu dăruită ieftin ca o bomboană. Nu trebuie să demonstrezi că ești în gardă. Dacă observă că ești rezervată, spune-i că nu e nimic personal. Că ai fost rănit în trecut și că îți protejezi cel mai prețios bun, inima.