Ea este atrasă de mine și are sentimente față de mine sau nu?

de către Mike (Orange, CA, Orange)
Hi Coach, situația mea implică această tânără doamnă de la începutul anilor 20, care, într-o relație foarte serioasă, știu de aproape 1,5 ani. Lucrează la un institut financiar unde mă duc să-mi conduc tranzacțiile. La început, când am întâlnit prima oară, era foarte normal pentru mine. Unii oameni ar putea spune că arată drăguț cu un corp foarte frumos. Ea și cu mine suntem din aceeași cultură și religie. După un timp, am început să vorbim, îi place să vorbească, am stabilit un raport și, în cele din urmă, am devenit prieteni pe Facebook. Celălalt colaborator din acea perioadă a fost, de asemenea, un prieten al meu pe Facebook.

Într-o zi, colegul ei a acționat neprofesionist și m-am dus și m-am plâns managerului în legătură cu ea și, din anumite motive, managerul că mă plânge și despre celălalt prieten și de aceea amândoi au sfârșit să mă șterge și să mă blocheze de la Mai târziu, în viitor, colegul meu a fost concediat din alte motive care nu sunt relevante pentru mine. Între timp eu și tânără am întreținut conversațiile noastre normale și de multe ori văd alți clienți așteptați în linie și din curtoazie fac să pară că sunt gata să plec și ea continuă să vorbească cu mine.

Cu o zi înainte de a pleca în călătoria ei, eu și cu mine am flirtat spunând lucruri de genul: o să vă găsesc o soție în timp ce sunt acolo cum o doriți și am spus că o vreau de unde sunteți inițial de când și-a pus mâna peste inima ei și sa aplecat în uimire și o vreau la aceeași vârstă ca tine, și-a pus mâna peste inima ei și sa aplecat din nou în frică, apoi a întrebat-o că vreau să fie la fel de frumoasă ca ea sau mai frumos, aici m-am uitat la ea cu sprâncenele ridicate și ne-am oprit.

În ziua în care se întorcea la lucru, am decis să îi trimit o vază de trandafiri cu o notă generică, spunând ceva de genul întâmpinarea înapoi, știu că nu este sentimentul bun de a reveni la locul de muncă în ziua după vacanță, astfel încât să se ocupe de ea. Mai târziu în acea zi trebuia să merg acolo și ea ma asistat, dar comportamentul ei a fost puțin pe partea rece și am întrebat cum a fost călătoria dvs. și imediat a spus că există o mulțime de cultura noastră acolo, dacă vrei să te căsătorești cu cineva ar trebui să te duci acolo și am zâmbit jucăuș mi-a ridicat brațele și mi-am spus că nu mă îngrijesc de căsnicie chiar acum și ea a chicotit și a zâmbit. Am devenit prieteni foarte buni cu ceilalți muncitori un bărbat și am început să ieșim.

De data aceasta ea a văzut pe profilul său Facebook că am fost de așteptare și a doua zi la locul de muncă ea la întrebat și a spus că sunteți homosexuali?

Răspunsul meu la asta, când mi-a spus că am spus că data viitoare vom ieși, vom pune numele fetelor pe care le cunoaștem ca și cum ar fi ieșit împreună cu noi și așa am făcut-o. Următoarea zi la serviciu la întrebat dacă fetele erau peste mine, dacă se luptau pentru mine și de ce etc. A spus că, din moment ce are atât de multe întrebări, ar trebui să stea împreună cu noi data viitoare și să vadă pentru sine, reacția ei a fost cu paranoia și a spus că nu pot să nu pot să fiu într-o relație foarte serioasă. O singură dată când a întrebat dacă știu pe cineva care are experiență în vânzarea cu amănuntul și că compania ei a fost angajat, ea a întrebat de ce nu lucrez acolo și am spus că nu este genul meu de muncă.

O zi am glumit în jur despre închiderea conturilor mele ea a întrebat doar contul de afaceri? și i-am spus atît personal, cît și afacerea, iar ea a susținut-o de la contorul ei cu mâna pe șold și a spus cu voce tare de ce, de ce? Vorbesti serios? Dezamăgirea de pe fața ei era neprețuită și apoi am spus că glumesc. A fost o vreme când nu am apărut timp de o lună și ea ne-ar întreba pe prietena noastră de unde am fost. Odată am dispărut timp de aproximativ două luni și ea a întrebat-o pe amicul nostru ce sa întâmplat cu mine. Odată, i-a spus că mergeam miercurea, care era ziua ei în acel moment, iar ea a răspuns cu o atitudine și a scuturat umerii spunând de ce? pentru că nu sunt aici bine, sunt oricum?

A doua zi, ia spus că nu am apărut și că nu am fost acolo de când am vorbit ultima oară și nu a spus nici un cuvânt. În timp ce am fost plecat timp de aproximativ două luni, am avut o cafea locală magazinul livra geamuri și moșe, una fiind o aromă deosebită pe care o iubește și i-am dat-o înainte și ei i-au spus că această băutură este specială pentru ea și ea a fost ca și cum ar fi într-adevăr?

Cand amicul nostru sa aratat pentru tura lui, ia spus ca le-am adus chestiile, iar cand sa intors de la verificare, a spus ca vreau sa incerc bautura, raspunsul ei a fost foarte agresiv spunand: nu atinge asta, nu Nu atinge asta, asta e al meu. Intr-o zi ea si-a apucat telefonul si a vazut textul pe care l-am trimis unul cu celalalt si a vazut ca i-am sunat pe fosta lor femeie co-lucratoare, era ca de ce o cheama, spune că are o prietenă. A doua zi, fostul co-lucrător a plecat la locul de muncă și primul lucru pe care a spus-o tânăra doamnă a fost că te-a sunat? te-a sunat? Mi-a adus flori, a adus întregul birou de starbucks, mi-a cerut scuze pentru mine. De fiecare dată când vorbim și spun ceva care îl atrageÎncerc să caut limba limbajului și asta văd: Capul ei se înclină în lateral și se uită la mine din colțul ochilor ei.

Fidează cu un obiect, în acest caz cu un cahin cheie, în timp ce vorbește cu mine , când vrea să facă un compliment cu privire la modul în care sunt îmbrăcată, ea pleacă până la capăt chiar înainte de a pleca și mă uită în jos în timp ce spune ea. Chiar mi-a spus că, odată, managerul ei ia spus că crede că am sentimente pentru ea, dar nu am discutat-o ​​niciodată. Și nu cu mult timp în urmă l-am adus în sus și a fost ca și cum nu face o poveste mare din ea,, nu face o mare lucru, am luat-o ca nu-l menționează la manager sau altcineva, astfel încât ea nu se răspândește și cumva omul ei află.

I-am asigurat că nu sunt un idiot și că nu mă voi confrunta cu managerul. Încercam să fac un punct prin faptul că i-am arătat că managerul avea dreptate cu privire la sentimentele mele. Nu am mai văzut-o în două săptămâni, iar astăzi prietenul nostru care sa mutat într-o altă locație a mers în acel loc vechi și sa oprit la locul meu unde nu eram disponibil la acel moment.

Mi-a spus că el va fi în acel loc. L-am sunat să-i spună că m-am întors la locul meu și l-am întrebat de unde și el a spus că a trebuit să scape ceva, sentimentul meu a fost că au mers împreună și magazin de înghețată și destul de sigur am găsit au făcut-o, apoi i-am văzut stând în afara locului de muncă vorbind în timp ce își mănâncă înghețată și ea continua să se uite la locul meu de muncă, nu mă văd și m-am întrebat dacă ea căuta să vadă dacă mă duc să le vadă și ea se va întoarce înăuntru dacă aș fi fost sau sperase să le văd și să mă alătur.

Nu eram sigur. Aceasta este povestea mea lungă despre situația mea și vreau să știu dacă este atrasă de mine, ceea ce simt că este și dacă are sentimente față de mine, dar este pierdută sau nesigură din cauza gravității ei relație cu altcineva. De asemenea, ce ar trebui să fie următorul meu pas și cum ar trebui să fac asta. Multe mulțumiri în avans pentru timpul, efortul și asistența dvs. Astept cu nerabdare raspunsul tau.