7 Sfaturi pentru Dating Mobile de succes

Dating Resurse și Link-uri: gratuit dating sfaturi și de sex masculin dating sfaturi pentru barbati 7 Sfaturi pentru succes Mobile Dating

Ușurința și costurile ieftine ale mesajelor SMS în aceste zile o fac o posibilă modalitate de întâlnire virtuală. Recent, o mulțime de oameni s-au “întâlnit” și flirtează prin telefoanele mobile. Uneori aceste romantismuri digitale ajung să fie dezastre. Cu toate acestea, dacă ați făcut bine, vă pot aduce experiențe minunate pe care nu le veți avea în altă parte. Iată câteva sfaturi pentru a maximiza potențialul datării mobile.

1. Fii mai clar. Dacă ești prea timid, nu vei ajunge nicăieri și datele tale potențiale ar putea fi smulse de altcineva. Fii suficient de îndrăzneț să faci prima mișcare.

2. Fii tu insuti. Nu mințiți nimic – cu siguranță veți fi prinși. Iar când o faci, ți-ai fi făcut un nume rău pentru că e posibil ca data mobilului tău să răspândească știrile. În plus, ești unic. De ce să încerci să fii ca altcineva?

3. Nu oferiți informații sensibile. De la adresa dvs. de domiciliu la locul de muncă la cât de mult este venitul dvs., nu spuneți nimănui pe care nu l-ați întâlnit față în față cu detaliile vieții de zi cu zi. Așteptați până când vă întâlniți pentru câteva date în persoană înainte de a vă divulga aceste informații.

4. Folosiți ortografia corectă și gramatica. Sigur, mesajele SMS sunt, de obicei, scurtate text – dar asta te face să suni ca un analfabet. Pentru a suna mai mult în cultura, trebuie să tastați cuvintele în mod corespunzător. Un adevărat domn sau doamnă știe acest lucru. În plus, dacă trimiteți mesaje poetice, veți câștiga cu siguranță inima cuiva.

5. Petreceți ceva timp gândindu-vă la mesajele dvs. Gândește-te la ce ai răspunde dacă ai primit mesajul singur. La urma urmei, nu poți lua aceste mesaje înapoi după ce le-ai trimis.

6. Când decideți să vă întâlniți, păstrați-vă în siguranță. Întâlniți-vă într-un loc public și lăsați-i pe prietenii sau familia dvs. să știe unde vă îndreptați și cine vă întâlniți. Deși există o mulțime de oameni cu adevărat romanticieni acolo, unii oameni care se alăture în lumea de dating lume poate fi înfiorător – chiar dacă acestea nu înseamnă să fie. Puteți chiar să ieșiți la o întâlnire dublă cu unul dintre prietenii dvs. pentru a fi sigur.

7. Nu vorbi prea mult despre tine. Puneți întrebări despre viața, hobby-urile și interesele datei viitoare. Este nevoie doar de câteva mesaje text centrate pe sine pentru ai face să creadă că ești plin de tine. Aflați care sunt interesele dvs. comune și urmăriți acel subiect astfel încât conversațiile dvs. să rămână distractive și concentrate.