Sunt derutat

Am o prietena, traim in India. Numele meu este Prashant și numele ei este Sumaiya. Amândoi facem absolvire în India. Avem o relație de lungă distanță, trăim în orașe separate de 600 de kilometri. Discutăm mai ales la telefon și avem ocazia de a ne întâlni unul cu celălalt datorită programului nostru de lucru și a studiilor. Dar ne iubim foarte mult, în ciuda tuturor problemelor. Problema este că urăște orice fel de interacțiune cu orice fată, fie că este pe Facebook sau prin orice alt mijloc.

Ori de câte ori constată că am făcut-o, ea devine furioasă și nu răspunde la mesajele mele și după melodrama prelungită o conving și în clipa următoare devine la fel de normal ca nimic altceva nu sa întâmplat vreodată.

Relația noastră nu a fost atât de lungă (doar 6 luni). Ne cunoșteam când eram la clasa a IX-a și era în clasa a VII-a. În timpul zilelor de școală eram foarte mult ca un playboy al școlii și, din cauza aspectului meu bun și a naturii spirituale și puternice, eram, de asemenea, ca un beacon pentru fete. Povestea de astăzi este în continuare aceeași. Știe totul despre mine și despre prietena mea din trecut. Îi iubesc foarte mult și din cauza asta am refuzat multe fete.

Nu știu de ce trebuie să facă asta. Dupa fiecare 3 – 4 zile vine cu un motiv nou de a se supara sau se supara chiar daca discut despre orice fata, chiar daca ea se intampla sa fie cea mai buna prietena mea.Recent am postat pozele mele pe Facebook cu prietenii mei de sex feminin luati la o petrecere de aniversare. Ea a fost atat de furioasa incat ma blocat si nu mi-a raspuns la apelurile si mesajele mele de 1 saptamana.

Am convins-o oricum prin toate mijloacele necesare, dar aceste incidente m-au lăsat confuză ca ceea ce ar trebui să fac.

Îmi pasă de ea și o iubesc și nu este lipsită de exprimare, dar apoi mi-a spus și prietenului nostru comun că eu nu o apreciez pe ea sau o grijă pentru ea, există o problemă necunoscută între noi. Există încă un lucru: de fiecare dată când se înfurie, spune că “Nu mă sună sau mă roagă, nu vreau să vorbesc pentru tine și pentru relația noastră sa terminat “.

Aceasta este linia ei de îmbrăcăminte pentru fiecare dată când se înfurie cu mine. Am început să mă simt ca un catel înfricoșător fără ajutor. Te rog ajută-mă.

Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Coaching de relatii ample