Numele meu este Dave Anan, am trăit în șase state din țara me

am văzut multe fete și am dat cât am vrut (deși nu toate). Bine ati venit din nou la cel mai interactiv și prietenos site-ul web pentru bărbați, care v-am întâlnit cu vizitatorii, te-aș fi îndrumat tot timpul, de la a vedea o fetiță fierbinte “doar văzând” să luați împreună un duș fierbinte! Sunetul ăsta e nerealist, știu, dar e atât de capabil.
Cu câțiva ani în urmă, niciodată nu mi-am dat seama că aș putea să mă apropii de orice fată și să-i atrag imediat.

M-am gandit ca fetele frumoase au fost la fel de dure ca si cum ne-au facut sa credem, am recurs la a da complimente si a cumpara cadouri, numindu-le tot felul de nume frumoase – Felul frumosului tip – sperand ca le-ar atrage pe mine, a fost lovit de multe ori în timp ce băieții răi l-au lovit.
Bine, am fost tipul timid, dar m-am gândit că ar fi ușor să fiu foarte drăguț, m-am gândit că pot să-i învăț secretele. Știam că femeile joacă o mulțime de jocuri de relații și că foarte puțini tipi cunosc frânghiile sau cum vin doar câțiva băieți în timp ce restul nu sunt? Cum ar fi matematica, cum ar fi ecuația patratică, am crezut că poate exista o formulă,

Apoi am fugit la Google în speranța de a obține gratificare instantanee, în speranța de a rezolva problema imediat, am navigat un pic, a auzit pe cineva vorbesc despre ridica linie, “da” Am replicat: “Acesta este un început bun”, m-am gândit. după nenumărate luni de utilizare a liniilor de preluare, am descoperit că am fost mai bine fără ele.

De-a lungul anilor, am descoperit că cei mai mulți bărbați care vorbeau despre urmărirea fetelor pe internet abia practică ceea ce vorbeau, pentru că ei au făcut totul în mod greșit, în timp ce puțini cu know-how-ul l-ar fi umpluți și vândute pentru mai multe dolari. “Cum pot să-mi petrec toate acestea pe o carte electronică? Atunci, cu puțină frustrare, am alergat înapoi la câmpul de joc și jocul a început.

Am inceput sa ma uit cu baieti de succes si, asa cum spuneam “arata-mi prietenul tau …, am devenit ca ei, apoi un pic mai dur dupa mai multe serii de procese si erori, apoi a venit” c’mon este de lucru, eu nu pot să cred. “Prietenii au început să se întrebe cum o fac, au început să-mi întrebe metodele.
Am simțit nevoia de a da o mână mică, o mică discuție, timp în care l-am ajutat pe băieți, spunându-i cum să prindă și să păstreze felul de fete pe care le doresc. Se întorceau la mine de fiecare dată când aveau probleme cu fetele. ma transformat intr-un antrenor de relatie Incantatia lor mi-a declansat pasiunea. Apoi am avut o idee “de ce n-am pus-o unde să vadă toată lumea” cum o fac eu pe pământ? Aproape am împins ideea deoparte, dar visul mi-a continuat să se rostogolească în cap, am o treabă bună și nu aveam timp să mă gândesc sau să introduc o pagină.

După câteva luni, m-am gândit că ar trebui să construiesc un site web, un site pentru bărbați, să le spun unde să privească și să vâneze, să obțină și să păstreze fetele și a fost concepută Dating-tips-for-realmen.com.

Dacă trebuie să construiesc un site web, ar trebui să fie mai bine cel mai bun. Trebuie să construiesc un site pentru bărbați și trebuie să fie cel mai bun în jur, cel de-al doilea! Aveam nevoie de cele mai bune instrumente și programatori, așa că m-am întors la Google și după un timp

Am crezut că am găsit unul și călătoria a început, pagina după pagină, apoi această pagină și acest site sa născut. Am vrut să fie accesibilă de oricine, de orice țară și până acum, 51% dintre vizitatorii mei sunt din SUA, apoi peste 100 de alte țări. Visul a început să se întâlnească și am adăugat recent o pagină în care oricine ar putea să vorbească despre întâlnire și să întrebe pe antrenor, la fel cum răspunsurile yahoo, la fel ca facebook, alăturați-ne, să construim cel mai mare din lume, Mulțumiri

Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching