Fapte despre Online Dating: Secretul de întâlnire cu omul tău online

Dating online devine din ce în ce mai popular cu single-urile din întreaga lume. Deși aderarea la un site online de dating este destul de simplă, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți pentru a avea succes la întâlnirile online.

Există câteva fapte despre dating online, reguli care vă pot ajuta să vă întâlniți cu succes pe bărbatul viselor dvs.

1. Aspectul nu este totul. Poți găsi un bărbat cu o imagine atrăgătoare, dar dacă nu împărtășește interesele sau valorile tale și nu are nimic în comun, ce fel de relație ai. Este perfect bine să te uiți la bărbații “fierbinți” pe un site de dating, dar nu te limita la bărbații cu adevărat atractive.

2. Uită-te la ceea ce caută. Acest lucru este valabil mai ales pentru intervalul de vârstă și distanța. Dacă el caută o femeie între 20 și 25 de ani, nu contează cât de tineri te uiți la 35, nu ești ceea ce vrea. Dacă dorește pe cineva local, nu te aștepta să conducă într-un alt oraș pentru a te întâlni. Singura excepție este dacă te contactează.

3. Citiți profilul. Nu spuneți fiecărui om care arată bine și locuiește în zona voastră. Ia timp să-i citești profilul și să vezi ce interese au. Uită-te la ceea ce vrea. Ce căută într-o relație?

4. Nu trimiteți un e-mail cu întrebări generale. Prin citirea profilului său ar trebui să puteți pune o întrebare pe baza intereselor sale personale. Lăsați-l să știe ce a fost despre profilul său care te-a făcut să vrei să-l scrii. Acest tip de e-mail va iesi impotriva celor care tocmai intreaba “Ce imi poti spune despre tine?”

5. După ce trimiteți un e-mail. Dacă omul care vă interesează, el va scrie înapoi. Nu stați pe un bărbat care nu prezintă nici un interes. Nu trimiteți mai multe mesaje aceleiași persoane. El a primit mesajul tău și pentru el chimia nu este acolo.

6. Dacă primiți un e-mail și nu sunteți interesat, nu trebuie să scrieți înapoi. De fapt, este mai bine să nu răspundeți oamenilor de care nu sunteți interesați. Acest lucru este complet diferit de introducerea în lumea reală. Bărbații din site-urile online de dating nu se așteaptă să audă de la dvs. decât dacă sunteți interesat.

7. Nu o luați personal. Există unii oameni care primesc mesaje în fiecare zi pe un site de dating, în timp ce unii oameni abia primesc o lună. Dar amintiți-vă că aveți nevoie doar de un mesaj de la omul care are dreptate să aveți relația pe care o doriți. Nu echivalați cantitatea cu calitatea.

8. Uitați de loialitatea site-ului de dating. Dacă un site nu funcționează pentru dvs., mergeți în altă parte. Aveți cel puțin două site-uri pe care sunteți în orice moment. Acestea pot fi plătite sau site-uri gratuite. Unul ar trebui să fie un site important, cum ar fi eHarmony sau Match.com, iar celălalt ar trebui să fie un site de nișă bazat pe interesele dvs. Acest lucru vă va oferi cea mai bună șansă de a vă întâlni pe bărbatul pe care îl căutați.
Amintiți-vă acestea sunt doar câteva fapte despre dating online, regulile pe care le puteți aplica la viața dvs. online dating. Urmând aceste sfaturi, veți fi mai în măsură să întâlniți bărbații care vă caută.
Vă doresc succes în viață și dragoste,

Doriți să învățați secretul pe care unele femei l-au folosit pentru a găsi unul online? Există lucruri pe care le puteți face pentru a vă face profilul de dating să iasă în evidență și pentru a atrage atenția bărbaților pe care doriți să îi întâlniți? Faceți clic aici pentru a afla faptele despre succesul online de dating și despre secretul întâlnirii cu omul dvs. online.

Mai multe de la sfaturi de dating pentru găsirea dragostei

Dating Sfaturi pentru găsirea de dragoste Recomandă
Relația Ajutor | “Partenerul meu spune că nu ascult” cum să satisfaceți nevoile emoționale ale partenerului dvs. (gânduri de la un terapeut)

Autenticitate și stres | ești mai sănătos atunci când ești adevăratul tău sine “Nu plantați porumb în nisip” (gânduri de la un terapeut)