Există vreo modalitate de a-și câștiga încrederea după aceasta?

Hei frate! Mai întâi de toate, site-ul grozav pe care îl aveți aici. Am citit câteva articole și acum am nevoie de ajutorul tău cu o chestiune specifică. În ultimul an, am început să merg la colegiul local cu normă întreagă, cu specializare în științele informatice. Am întâlnit o fată în clasă și mi-a dat semnale la stânga și la dreapta. Prietenul meu mi-a spus în mod constant că această fată pare să mă placă și că vom arăta “drăguț” împreună. Am jucat-o ca și cum nimic nu se întâmpla și pur și simplu mergea împreună cu rutina mea de zi cu zi, în timp ce încă vorbind cu fata, și petrecând timp cu ea în între clase. Din anumite motive, ma făcut să cred că era extrem de confortabilă în jurul meu.

Ea râdea la aproape toate glumele mele, chiar și cele mai uluitoare dintre cele pe care le-am veni vreodată cu … prostii chiar nu puteam să cred că mi-a ieșit din gură! Ea a stat întotdeauna lângă mine în toate clasele noastre și a fost foarte confortabilă cu mine când m-am atins de-o ocazie și chiar i-am șoptit în ureche când am avut un “secret” de spus, de obicei sugerându-i că cel mai ciudat om din clasă , un tip care stă la câteva rânduri în fața noastră, are în secret o pasiune asupra ei. Într-o zi în timpul orelor, am rugat-o să iasă la prânz împreună cu mine. Ea a spus da, dar după curs, un grup de tipi din partea cealaltă a camerei s-au atașat practic la noi și nu am putut avea timp singură cu ea. Nu m-am lăsat să arăt că mă deranjează, dar i-am spus că m-am deranjat ușor de asta câteva zile mai târziu, cu care mi-a spus că este de acord. Am întrebat-o din nou și ea a spus poate că va trebuie să-și verifice programul.

Am continuat să o tachinez, spunând cum este imposibil ca rezervarea. Ea a spus că va fi în regulă pentru miercurea următoare, dar mi-ar spune dacă s-ar fi schimbat.

I-am spus că o să-i dau un telefon cândva până la sfârșitul weekend-ului, ceea ce am făcut … și acum văd cum a fost greșit. Nu a luat-o și nu m-am deranjat lăsând un mesaj vocal. În acest moment, am fost disperată și am început să mă prefac că am văzut pe altcineva. Am avut unul dintre foștii mei prieteni de liceu care mi-au trimis câteva e-mailuri după ce a ieșit la filme cu mine.

Eu și această altă fată nu am fost decât prieteni, așa că am știut că acest lucru ar putea funcționa într-un fel. Într-o zi, am “trimis” din întâmplare pe fată căutând un mesaj text care o întreba dacă suntem încă în seara asta, la care ea a răspuns “???”. Am răspuns înapoi cu … “Oops, număr greșit, te vedem în clasă”. După ce ne-am întors la școală, i-am dat un umăr rece. M-am așezat la capătul opus al încăperii cu un prieten de-al meu și am vorbit doar ocazional cu ea.

Au trecut câteva zile și, după una dintre orele noastre, mi-a spus că un alt tip a cerut-o să meargă să vadă un film cu el și ea a spus da, dar m-a implorat să vin cu ei. I-am spus că nu pot să renunț la noaptea mea super-plăcută pe care o plănuisem pentru ea și că va trebui să găsească o altă cale. Apoi, amicea mi-a sugerat ceva care să-i dea drumul.

A ajuns să-i spună tipului pe care nu-l putea face, pentru că mama ei o făcea să-și curețe întreaga cameră și că va fi rezervată pentru tot weekend. După weekend, a cerut-o din nou să meargă în acea zi, iar ea mi-a spus: “… nu am putut să renunț la asta”. Partea tristă este că de data aceasta am ajuns să merg cu ei. Am fost mândră de asta, știind că blochez pe celălalt tip, și asta sa simțit destul de bine. În timpul acestei conversații, ea, de asemenea, a fost reprogramată cu mine pentru data noastră. În ziua de, am petrecut ceva timp împreună după curs. Privind din nou pe ea acum, văd că încercam să-i mulțumesc prea tare atunci. Nu voi intra prea mult în detaliu, deși … nu este la fel de important ca restul povestirii.

Ea a fost luată de la școală și mi-a spus că mi-ar da un telefon după muncă în câteva ore. M-am dus la sala de gimnastică să ucid ceva timp, am făcut un antrenament de ucigaș și m-am ars și am ras imediat după. Eram gata să plec.

Mi-am scos telefonul și nu au fost mai puțin de 7 texte. Ea a explicat că nu poate merge pentru că tocmai a primit un apel pentru un interviu de angajare, care a fost coincidență în jurul datei în care am programat data.

I-am spus că înțeleg și că vom face acest lucru la alt moment, dar asta a fost departe de adevăr. Prietenul meu, pe care l-am menționat mai devreme, ne-a invitat pe amândoi la barul de noapte a doua zi și mi-a spus că își aduce prietena cu el. Am mers, dar eram extrem de incomod în acel cadru. Aici am fost cu o fată cu care am vrut să fiu și am fost la o întâlnire dublă la prima dată împreună. Nivelul meu de confort a scăzut complet în momentul în care fata mea de prieten a apărut. Toată dinamica pentru restul nopții sa schimbat chiar acolo. Am avut o săptămână săptămâna viitoare. I-am trimis câteva texte, întrebându-mă cum sunt lucrurile, și ea a răspuns de fiecare dată.

Ar trebui să menționez că mi-a spus lucruri despre fostul ei iubit și cum nu și-a apreciat niciodată intelectul. El o va pune întotdeaunacând i-a spus că are un scor mare la un test sau la un examen. Am făcut exact contrariul, intrebându-mă mereu cum a făcut-o, așa că dacă a obținut un scor mai mare decât mine, i-aș putea spune că a câștigat.

Au trecut câteva luni și încă mai aveam confort. Era încă la fel de flirtită ca întotdeauna și știam că trebuie să fac ceva în curând. Într-o seară, după o noapte de mugur, m-am întors acasă, mi-am pierdut mințile și i-am trimis un mesaj lung, spunându-i cum m-am simțit. M-am trezit a doua zi dimineață cu o durere de cap și un răspuns care citea “

Nu m-am mai vazut niciodata mai mult decat prietene, imi pare rau daca te conduc si sper ca ma poti ierta Sper ca putem ramane in continuare prieteni “, nu am raspuns la asta, dar in urmatoarele zile și săptămâni, am început să mă pierd. Am fost delirant. I-am trimis încă câteva mesaje (de data asta tremurând … încă o idee groaznică!), Mărturisind dragostea mea și devotamentul meu neobișnuit și cum nu mai pot sta așa. Whine copil … whiny copil 21 de ani … Ea a răspuns cu faptul că ea nu-i pasă de modul în care am simțit.Nu a vrut să fie aspru, dar eu am împins-o atât de departe, iar acum ea nu a avut de ales . Mi-a spus că nu este acolo pentru a satisface sentimentele cuiva.

M-am scuzat de compania ei din acel moment înainte. Acum văd că acest lucru arăta în mod clar cât de supărat am fost. În acest timp, un alt tip sa alăturat clasei noastre, și coincidență, și ea a luat imediat o strălucire la el. Au început să se întâlnească câteva săptămâni după aceea și încă mai ies. Dupa pauza de vara, intr-un fel am reusit sa imi recapat increderea. Mă tot plac, dar nu-l las să se arate. Vorbim acum zilnic și avem plimbări frecvente. Subiectul pierderii mele de control de anul trecut nu a apărut încă. Ce ați face după ce ați făcut toate acestea pentru a vă face să vă văd într-o lumină diferită?