5 sfaturi pentru începutul Alpha Bărbat Vrei să poți obține orice femeie pe care o dorești?

Nu este greu. Este destul de ușor. Există câteva tehnici simple care vă vor garanta succesul cu orice femeie care vă place. Viața e un joc. Aflați regulile jocului și veți reuși în dragoste, bani și crearea de bogăție. Aflați cum să fiți un bărbat alfa.

1. Primul pas în a deveni un bărbat alfa necesită o schimbare în modul de gândire. Acesta este, de asemenea, numit cadrul dvs. de referință. Trebuie să pierdeți toate comportamentele beta. Nu mai puneți mâinile în buzunare. Nu puneți niciodată mâinile în buzunare. Aceasta arată insecuritate. Permiteți-vă mâinile să fie libere. Permiteți-vă să vă simțiți confortabil în pielea voastră. Începe să faci Yoga. Aflați cum să faceți Power Yoga. Puterea Yoga constă în rulouri de gât, întinderi ale umărului, segmente de piept și toate pozițiile Warrior.

2. Găsiți rezonanța vocii voastre. Nu mai vorbi în tonuri înalte. Găsiți zgomotul din gât. Vorbiți din diafragmă.

3. Nu mai explicați tot ce faceți altora. Adevăratul bărbat alfa nu-i pasă ce gândesc oamenii despre ei. Ei fac ceea ce vor. Ei nu se opresc niciodată să se explice altora dacă cineva nu le înțelege comportamentul. Betas le-a luat sau nu. Nu vă explicați nimănui.

4. Nu fi niciodată nepoliticos sau rău pentru nimeni. Nu trebuie să fii rău ca un bărbat alfa. Veți zâmbi adesea pentru că este un efect secundar al funcționării în modul Alpha. Arătați lumii în care vă petreceți bine. Nu contează dacă ești singur sau cu un grup mare. Renunță la percepția că ești centrul universului. Dacă o credeți, vor mai fi și alți oameni.

5. Afișați prezența. Luați cât mai mult spațiu pe care corpul dumneavoastră îl va permite. Se va simți la început nenatural, dar în cele din urmă veți găsi poziția dvs. naturală. Trăiți în acest moment. Nu vă faceți griji despre ce se poate întâmpla în viitor. Vorbește cu oamenii ca și cum ar avea toată atenția. Chiar dacă nu sunteți interesat de ceea ce spun, și probabil că nu veți fi, ca Alpha Male. Uită-te la ochi. Dacă nu sapa conversația, priviți-vă la podul nasului lor. Nu vor ști diferența.

Acestea sunt primii pași în a deveni un bărbat adevărat alfa. Există mai multe tehnici care vor veni mai târziu. Făcând acești cinci pași va arăta lumii că ești un bărbat încrezător. Femeile vor fi atrase de tine instantaneu dacă ar arăta aceste trăsături. Rămâi acordat pentru mai multe articole despre cum să dezvolți o atracție instantanee cu doamnele.