Nu răspunde la SMS / Call / Email, dar ea a acceptat Facebook și gtalk invita

Bună din Olanda și site-ul mare, învăț foarte mult de pe site-ul tău. Sunt student aici în Olanda și sunt practic din India. Vinerea trecută, am întâlnit o fată indiană care locuiește aici de 20 de ani, deoarece părinții ei sunt stabiliți aici. Ne-am întâlnit la o stație de cale ferată când trenurile au fost anulate și doar așteptam. Am observat o fată drăgălașă indiană, așa că a început să vorbească întrebând dacă știi dacă vor să ne aranjeze autobuzul.

Am vorbit și a fost o conversație foarte bună, probabil a durat aproximativ o oră, inclusiv așteptarea și călătoria până la o altă stație. A întrebat multe despre mine, a râs foarte mult și de câteva ori cu brațele ei, toate aruncându-se din entuziasm. Când trenul a fost reluat și am fost pe cale să ajungem la o stație unde ar trebui să merg acasă și ar trebui să ia un alt tren, ea ne-a spus că am vorbit mult, nu vă cunosc numele. Nu i-am mai pus numele înainte. Așa că am introdus numele și am fost în afara trenului. Înainte de a-și lua trenul de legătură, am întrebat-o că vrei să păstrezi legătura și ea a spus da. Apoi mi-a spus că am un cont de facebook, de îndată ce am auzit Facebook, mi-am scos mobilul și i-am spus că îi permite să facă schimb de numere mai bune și mi-a înmânat telefonul mobil.

Așa că a început să-și scrie numărul pe ecranul tactil. Deși îi dădea numărul, nu era textată când atingea ecranul foarte moale. Apoi am preluat telefonul și i-am rugat să o spună pentru mine și am început să scriu. Când i-am spus asta, se roșea și spune probabil că sunt prea moale. Înainte de a pleca, când i-am spus că te-a întâmplat frumos, a răspuns ea, ești aici încă 4 ani dreptate. Totul a sunat ca și cum ar fi interesat. Dar am observat că, deși trăiește în Țările de Jos de 20 de ani, este încă indiană. Adică conservatoare în natură – purta totuși haine ale unei fete tipice indiene și primea cam 10-20 de telefoane de la tatăl ei, pe când trenul ei a fost anulat!

Acum, evident, vreau să știu mai multe despre ea, deoarece se pare că ceva poate fi rezolvat. Cu toate acestea, urmărirea nu a fost atât de mare până acum. Pe scurt, acesta este ceea ce sa întâmplat în timpul urmăririi, vineri 8, ne-am întâlnit, am avut o conversație bună interesată și schimbate numere.În ziua de 9, am trimis primul SMS (care nu necesită un răspuns, în principiu i-am scris adresa de pe site-ul meu pentru a putea obține mai multe informații despre mine.

Fiind o fată tipică indiană conservatoare, m-am gândit că nu se va simți confortabil să înceapă să vină cu mine imediat) –

Nici un răspunsSunday 10, i-am sunat – Nu a luat-o pe Duminica a 10-a, după ce nu a luat apelul, am găsit-o pe Facebook și mi-a trimis o cerere de prietenieTuesday 12, ea a acceptat cererea facebook la 12 după-amiază. Am trimis o glumă de sms pe care ar fi înțeles-o dacă ar fi urmărit-o și în al doilea sms ar fi avut gluma. Acest lucru a fost la ora 17 seara – Nici un raspunsAltima zi a 13-a, am trimis un e-mail, de data aceasta cu o alta gluma ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si informand ca am trimis o cerere gtalk asa cum se pare ca nu sunteti interesat sa vorbiti prin telefon acumSaturday 16 , a acceptat cererea gtalk, dar nu a răspuns la e-mail. Se pare că are nevoie de timp pentru a-și face prieteni și că îmi testează răbdarea prin faptul că nu răspunde probabil pentru a vedea dacă mă ciocnesc și abuzez sau trimit mesaje e-mail rău. Doar ignor indiferența ei de fiecare dată.

Și ori de câte ori am contactat-o ​​după o comunicare anterioară eșuată, nici măcar nu menționez sau vorbesc despre ea. Încerc să fiu răbdător și să merg cu alte lucrări, sperând că cu timpul ea ar înțelege că eu sunt o persoană bună să plec. Acum aș fi foarte bucuroasă să primesc niște ajutor aici. Ce ar trebui să fac în această situație? În prezent, după comunicarea de miercuri 13, nu am inițiat nicio comunicare, deoarece consider că s-ar putea să mă portochez ca fiind imatur și nevoiaș. Sugestia ta cu privire la ceea ce urmează ar fi foarte valoroasă