Este acest tip atras de mine, sau este el la fel de timid ca eu?

Tocmai am început cursurile la o mare universitate. Există un tip în clasa mea engleză, care stă tot în față față de mine și stau tot în spatele camerei, așa că am o viziune bună asupra lui și viceversa. Pentru ultima saptamana sau cam asa ceva, poate era imaginatia mea, dar cred ca se uita in directia mea de mai tarziu, de cateva ori in timpul orelor, insa nu este niciodata evident, nu incepe niciodata; ele sunt întotdeauna priviri subtile în direcția mea.

Ochii noștri s-au întâlnit de fapt, dar privirile nu țin de multă vreme, pentru că îndată ce priveau ochii peste mine, mă întorc repede.

Sunt destul de timid. Dar, ieri, totuși, era puțin diferit. Simțeam că îl priveam prea mult și observase. Încercam să văd dacă mintea mea îmi juca trucuri sau nu. Dar, în timpul orelor de clasă, el continuă să se schimbe pe scaun. Ocazional, se apleca cu umărul îndreptat către mine și, mai presus de toate, continua să-și ducă mâinile prin păr în timpul orelor de clasă – de mai multe ori. Acum, înainte, el era, de obicei, unul dintre primii care plecaseră când clasa se terminase. în ultimul timp el a fost ultimul. Ieri a fost cazul.

M-am gândit pentru o clipă că, din colțul ochilor mei, pe când ieșisem la ușa clasei, ca și când își rostogoli lucrurile, se uita la mine. Și nu numai asta – dar pe când mergeam de-a lungul străzii – acolo mi-aș fi dorit să-mi păstrez ochelarii – arăta de parcă ar fi fost și figura lui care mergea de-a lungul străzii, dar departe de mine. de cealaltă parte a clădirii, pentru că nu era în spatele meu când l-am lăsat afară, și mă uitam de-a lungul străzii din curiozitate pentru a vedea dacă acesta era sau nu el.

Poate că am văzut lucrurile, dar am văzut mâna ridicându-se și m-am gândit că mi-a făcut o mână. M-am apropiat de tipul ăsta. Nici nu ma apropiat de mine. Se pare că ar putea fi la fel de timid ca mine. și mi-e teamă de respingere, pentru că până acum în viața mea de dragoste, dacă se poate numi asta, am fost doar respins și dezamăgit. Nimic nu a funcționat vreodată și nu mă aștept la altceva.

Cu toate acestea, de fiecare dată când încerc, întotdeauna sper că se va schimba și simt că dacă nu încerc nimic cu nimeni, nimic altceva nu va aduce pe cineva în calea mea. Așa că se pare că nu am decât soarta, în loc de soarta, destinul, Dumnezeu … să depind de a ajunge oriunde cu dragoste. Această privire între mine și acest tip, se întâmplă de la începutul semestrului, timp de aproape trei săptămâni acum. Și, acum, că am ales să cred că el chiar a dat-o la mine, că el a fost HIM fluturându-mă pe mine – prin urmare, nu mi-am dat altă alegere, ci să-i repet.

Știu că atunci când un tip dă în mod constant, cum ar fi alergând mâinile prin păr, înseamnă că e nervos în privința aspectului său și poate fi atras de o femeie. De asemenea, trebuie să-mi amintesc să mă gândesc mai întâi la el doar ca prieten, că abia îl cunosc și nu mă pot gândi la el romantic înainte să știu ce am de-a face. Faptul că eram atât de nervos ieri cu el, crezând că el credea că mă înfricoșăm la el – simțeam că ar fi mai greu să-l abordez, în acel caz. Trebuie să opresc orice imaginație hiperactivă, fiecare imagine de romantism cu tipul ăsta, care îmi sare în cap.

E un obicei de-al meu de când am început să mă uit la băieți, să văd pe cineva, să-i găsesc atractiv și să- voi fi al meu. Mi sa dat, de asemenea, să înțeleg că probabil că subconștientul meu mi-a spus să-mi schimb abordarea și să-l iau mai lent de data asta, deoarece sunt doar primele două săptămâni ale semestrului colegiului;

și nu numai că, ci și pentru a vedea dacă această persoană este cineva cu care vreau să mă ocup, romantic sau ca prieten. (Notă: tocmai recent am fost dezamăgit de un alt tip, dar nu am făcut nimic greșit. tocmai nu avea experiență amplă în lumea întâlnirilor și nu avea bile să admită că era timid sau nervos în privința asta, iar acum se pare că își mănâncă conștiința că știe că a greșit că nu mi-a sunat niciodată când a spus că va.) Dar întrebarea mea este: crezi că tipul ăsta din clasa mea engleză este atras de mine?