Dependent de flirt? Nu esti singur …

Flirtul este dependent.
Poate că nu este încă ceva care are încă o condiție medicală atașată de ea sau ceva pentru care aveți nevoie de terapie. Cu toate acestea, graba pe care o obțineți de la a face o frică de fată într-un comentariu ras sau plin de bucurie este ca un drog.

Internetul a deschis o multitudine de oportunități de a flirta în camere de chat pentru adulți, unde într-un mediu sigur, sigur, puteți vorbi ore întregi cu partenerii flirțind. Unul dintre glumele mele preferate este “De ce este partea de sus a ciorapi unei fete numita trupa de chicoti? Treci peste asta și râzi! “Îmi place să folosesc niște glume și sugestii când mă flirtez. Este uneori un pic mai dificil pentru a obține dreptul de intonație atunci când flirtezi în text scris, dar cu video chat, este ca și cum ai fi în aceeași cameră cu cineva.

Mi se pare că e vorba de simțirea stării de spirit și de testarea câtorva zone pentru conversație. Întotdeauna încerc să am o glumă sau două în standby, în cazul în care lucrurile încep să încetinească sau partenerul meu are nevoie de un pic de încurajare.

Ce zici de comentariile de genul “Sexul pentru femei este ca zăpada – nu știu când o vor obține sau câte centimetri vor obține”.

O altă glumă pe care îmi place să o folosesc când flirtează este “Doi egoiști care fac dragoste; ea spune: “Doamne, sunt strâns!” El spune “Nu, doar plin”. ”

Esti un flirt murdar? Aflați aici

Am îmbrăcat abilitățile mele de flirt când eram căsătorit, dar nefericit.

Cred că a venit de la a fi mai matur și mai încrezător cu fetele. Poate mă simțeam în siguranță în spatele inelului meu de nuntă; Am fost atașat, dar disponibil când m-am potrivit. Întotdeauna am avut un refugiu sigur de a fi căsătorit ca o scuză pentru a renunța la situațiile cu care eram nemulțumit.

Am un sentiment imens de a fi atractiv pentru femei atunci când încep să se flirteze cu mine. Uneori mi se pare că durează un timp pentru a distruge o lipsă de răspuns sau lipsă de interes. Am pus asta la faptul că unele femei nu-și dau seama că flirtezi cu ei, cel puțin pentru primele momente. Dar persevere, prietenii mei și tu vei primi recompensele tale.

Uneori, cu flirtul, voi alege o țintă și voi lucra la ea; Îmi place aspectul ei și vreau să mă placă și știu că-mi place ea. Alteori, este complet spontan; aceasta nu poate duce la nimic, dar ghirlanda flirta merita efortul.
Întoarceți-vă din când în când, iar eu vă voi actualiza pe exploatările mele, ca un flirte de serie, care nu se poate ajuta singur.