Subiecte de discuție pentru date Dating for Singles Talking Subiecte pentru date

 

Puteți înscrie cu aceste subiecte de conversație
Data se situează și cade cu comunicarea și cu subiectele de conversație. Dacă doriți să fiți în siguranță, este bine să vă gândiți la subiecte interesante și interesante. Acest lucru poate ajuta la prevenirea tăcerii nedorite.

Conținutul potrivit pentru conversație

Cel mai bun lucru este vorba de mici discuții inconsecvente – aici puteți face puțin greșit. Când preiați conversația, alegeți subiecte nesafilate. Versatile și întotdeauna interesante sunt subiecte generale precum hobby-urile, cărțile sau călătoriile.

Aici vă puteți descurca pe deplin și puteți raporta propriile dvs. experiențe, puteți schimba idei și primi sugestii. Poate că descoperiți și mai multe asemănări pe care puteți construi cursul ulterior al serii sau al altor întâlniri.
Dacă vrei să-ți spui despre slujba ta, o faci cu pasiunea necesară. Dacă vă dresează munca, evitați acest subiect mai bine.

Nu vorbi despre asta

Când vine vorba de date, cineva vrea doar să se cunoască unul pe celălalt, nu pe prietenii sau familia celuilalt. Oricine începe să cedeze sau să tragă pe alții aici lasă o imagine foarte negativă. Evitați subiectele grave și triste.
Complet neinteresant pentru bărbat sunt vechile tale relații. Ar trebui să vă păstrați iubirea față de voi înșivă, pentru că, la urma urmei, doriți să intrați într-o relație nouă și să nu vă sprijiniți în lucrarea de doliu. Chiar și problemele familiei nu sunt potrivite pentru a-și arăta partea de ciocolată.
Dacă astfel de conversații destul de irelevante nu apreciază, ar trebui să încercați o dată Silentă. Acest lucru poate fi mult mai intens și evitați minutele incomode de tăcere. Sau mai degrabă faceți un pas înapoi și utilizați chat-ul unic.

Exprimă interesul

Bărbații sunt de obicei mai tăcuți decât doamnelor. Cu toate acestea, nu trebuie doar să vorbiți despre voi înșivă, ci și să aveți un cuvânt de spus. De exemplu, întrebați-l în mod specific despre detaliile postului său sau despre alte lucruri care vă interesează. În loc de întrebări simple da-nu, preferați să adresați întrebări în mod deschis pentru a-i oferi ocazia de a vorbi în detaliu.
Dacă doriți să vă loviți în mod intenționat, încercați cu cele mai grave companii. Un finisaj nu poate fi mai elegant.