Ridicați stiluri … Linia perfectă de ridicare

Acestea sunt stiluri strategice de ridicare care ar putea fi folosite în locuri diferite pentru a pune primul buzunar pe fete frumoase. Contrar a ceea ce l-au făcut bărbații, complimentele îndepărtează fetele în timp ce confruntarea le transformă. Nu este atât de absurd sau cel puțin de necrezut?
Ca atunci cand o doamna va pasi pe tine, apoi te-ai intoarcat sa-ti spui si pare rau si ai luat-o pe “hei, asta e calea ta de a atrage baieti calzi ca mine”, ai spus, “de ce sa nu faci un pic mai mult, și ați putea ajunge să mă atrageți.

Aici nu ai spus “hei drăguț, ce mai faci, nu știam că voi întâlni un înger astăzi”. Nu, asta te-ar împinge la “lista de prieteni”, dar asta e într-o zi bună, dacă probabil că ai ajuns să-i cumperi lansarea.
Mulți tipi continuă să-și dorească să fie de acord sau sperând că va decide în cele din urmă să le accepte, în timp ce alții construiesc relații bune și întâlnesc fata cu visul lor.

“Ei” dau întotdeauna puțin. Ei cred că complimentarea unei fete îi va da o mână superioară, dar nu este un interesant stiluri de pick up.
Aceasta este ceea ce ați spus inderictally atunci când vorbiți ca tipul de mai sus, ați insinuat că ea este cea care te urmărește printr-o metodă destul de incomodă. Acum, asta o va amuza, stabilind scenă pentru mai multe discuții.

Nu uitați că ceea ce se transformă pe fată frumoasă nu este complimente, ci confruntare.
Ai intrat într-un restaurant și ai descoperit ascunse cea mai frumoasă chelneriță de pe pământ, ai putea să te duci până la ea, să te apuci de șorț pentru a-ți ajuta ceva, probabil pentru a deschide calea sau pentru a-ți cumpăra inima.

Dar, într-adevăr, mai mulți oameni nu câștigă în picioare pe picioare, nu când cerșesc în genunchi. Sper că ai primit asta.

Lasă-o să fie, sigur, e frumoasă, dar nu te vei pierde peste ea. Așa că ați dat-o cu ea și ea sa apropiat și ați spus că “cum faceți acest lucru, servind publicul și păstrându-vă capul”, vă ridicați ochii și continuați “, apropo, sper că nu sunteți intimidat de cadouri , cele mai multe fete se intimidează ascultând un tip frumos ca mine vorbind.

Bine, asta e unul dur. Acestea sunt ingredientele de bază ale stilurilor mele de ridicare și, în general, comunicarea cu fetele. Cred că am făcut acest lucru de mai mult de un milion de ori și nu se oprește niciodată de lucru. Ai spus ceva de genul unei fete înainte, îi face să râdă, să se întrebe și să gândească.
Folosește o propoziție care sugerează că te urmărește, dar nu ești ușor. Dar ați fi de acord dacă ea încearcă destul de mult, acesta este principalul lucru.

Dacă înțelegeți această idee principală, puteți să o introduceți în situații diferite. Ele sunt principalele lucruri care funcționează, testate și acceptate.
Vedeți paginile aferente

Vezi cum poți să înfrunte cu succes o fată frumoasă de pe stradă.
Vedeți ce ar trebui să fie numit într-adevăr alegeți linii
Înapoi la cele mai bune linii de preluare
Hei! Dave Anan este online, are vreo întrebare despre întâlniri? – Întreabă! și obțineți ajutor profesional.
Ca site-ul nostru