Poate ea să fie meciul tău? – Dating Resurse și Link-uri: Sfaturi de dating gratuit și de sex masculin Sfaturi dating pentru bărbați Poate ea să fie meciul dvs.?

Criteriile pe care le folosiți pentru a găsi o fată este cel mai important lucru pentru succesul dvs. de dating, cu unele sfaturi pentru adulți care nu ar trebui să fie atât de greu să-și dea seama. Este temelia preferințelor dvs., destul de mult este o reflectare a dvs. înșivă. Multe sfaturi spun că termenul de “opoziție atrage” nu se aplică niciodată în relațiile din lumea reală. Bineînțeles că suntem cu toții diferiți în modurile noastre, însă rata de succes a relațiilor cu 2 persoane cu diferențe extreme este foarte scăzută, deoarece nu ar împărți prea multe lucruri în comun, de 9 ori din 10, dacă te apropii de o fată care pare a fi destul de opus față de dvs., de obicei, veți eșua. Cea mai bună șansă pentru o abordare reușită este identificarea unui partener potențial prin utilizarea criteriilor mate.

Ce este implicat într-un criteriu mate?

Lucruri materiale. Sunteți o persoană care trebuie să aibă întotdeauna lucruri? Sunteți mereu obsedat de a avea cele mai recente sau mai scumpe lucruri? Dacă da, atunci ați avea mai mult noroc cu o femeie care nu se află în lucruri materiale, în acest caz se poate aplica “opoziția atrage”. Trebuie să existe un echilibru într-o relație, un mediu în care atât femeile, cât și bărbații intră bine în interior. În caz contrar, dacă găsiți o femeie care este la fel de materialistă, de cele mai multe ori vor apărea probleme de relație, ambele fiind întotdeauna concurente pentru a avea aceste lucruri pe primul loc. Fiind ei pe extrema opusă a oricărei părți, în ceea ce privește materialismul, nu este niciodată sănătos, de aceea găsirea unui partener care este diferit de materialism poate ajuta chiar și lucrurile.

Unitate sexuală. Aceasta este foarte explicită.

Daca esti un tip care iti place sa faci sex in fiecare zi si esti intalnit cu o fata care nu este condusa sexual, este un indicator puternic ca ea ar putea sa nu fie una sau ca adult dating sfaturi spune, trebuie să fie implicată. În acest caz, opoziția Attract nu se aplică de cele mai multe ori. Gândește-te așa, dacă ești un tip care iubește să faci sex tot timpul sau dacă vrei să experimentezi, atunci întâlnești o iubitoare de oraș natal ar putea fi foarte distractivă și satisfăcătoare la început, dar în cele din urmă cel mai probabil va nu lucrați. Cum menționează consilierea pentru adulți, bineînțeles că există excepții de la orice, însă, în general, aceste circumstanțe nu reușesc deloc pe termen lung.

Personalitate. Acesta poate fi referit ca “Calitatea sau condiția de a fi o persoană”. Există multe tipuri de personalitate diferite și poate fi destul de complicat. După ce te-ai familiarizat cu cineva pentru o perioadă suficientă de timp, de obicei, poți compara și contrasta personalitatea ta cu a lor. De exemplu, dacă sunteți absolvent de facultate care nu a fost niciodată în dificultate cu legea și ați decis să dateze o femeie care a fost în închisoare de 3 ori, consiliere adult dating ar spune că șansele nu va funcționa sunt foarte mari . “Opozitele atrage” și nu se aplică personalității. De exemplu, într-un cuplu care personalitățile sunt foarte diferite, că există întotdeauna conflicte, nu ar putea fi niciodată sănătos. Cu toate acestea, cuplurile care sunt personalități sunt moderat diferite se pot dovedi a fi sănătoase pentru relația așa cum am spus că ar putea echilibra relația.

Deci, în ceea ce privește criteriile mate, nu continuați o relație atunci când personalitatea partenerului dvs. este prea diferită de a ta.

Te-ar salva și tu multă durere și agravare. Relațiile în care ambele au un stil de viață similar au șanse mai mari de succes decât cei care au un stil de viață contrastant. Dacă întâlniți o femeie care pare a fi întotdeauna atât de ocupată încât nu poate găsi cu greu timpul să fie cu tine, ea creează pentru o mulțime de stres și nefericire, la fel ca și când stilul tău de viață este prea ocupat. Desigur, toată lumea trebuie să lucreze, dar unii oameni au ales munca ca aspect principal al vieții lor. Conform acestui fapt, este important să vă bazăți criteriile în jurul cuiva cu un stil de viață similar celui al dumneavoastră.

Mate Criteria nu este o carte setată de reguli pe care trebuie să o urmați. Este o orientare grosolană care vă ajută să găsiți pe cineva care vă poate complimenta stilul de viață. Dacă v-ați întâlni cu cineva care complimentează un cuplu, dar nu toate caracteristicile, atunci ar putea exista o șansă de lucru. Asta înseamnă că nu va funcționa ?. Dacă ambele părți sunt dispuse să-și descopere diferențele care ar putea să ajungă la un loc comun pentru a găsi satisfacție pentru amândoi, atunci se poate rezolva.

Puteți utiliza întotdeauna criteriile dvs. chiar înainte de a vă apropia de o fată pentru prima dată. Evident că s-ar putea să nu reușiți să o utilizați tot timpul, dar, de exemplu, dacă sunteți atras de o femeie, dar dacă ea pare să se bucure de a fi în jurul valorii de o mulțime de tipi, ar fi mai bine să stați departe de ea, dacă nu sunteți o persoană consumată prin sex.

Încă o dată, există excepții de la orice, dar dacă sunteți în căutarea unei relații stabile și este evident că o femeie este destul de diferită de tine atunci va fi cel mai probabileșuează fie pe termen scurt, fie pe termen lung. Acest lucru va varia în funcție de cât de des îl vedeți, dar, în medie, marcajul de trei luni este suficient pentru a evalua corect calitățile unei persoane.

Dacă știți partenerul dvs. suficient de bine pentru a aplica corect criteriile de utilizare a mate, atunci este timpul să luați măsuri. Dacă criteriile partenerului dvs. sugerează diferențe în oricare dintre cele 4 zone, este mai bine să utilizați sfaturile de dating și să o abordați. Trebuie să o informați cum simțiți și ce vreți. Dacă partenerul dvs. îți place sau te iubește destul, va lucra cu tine și te va ajuta să ajungi la o stare de satisfacție …