Încheierea unei relații – ruperea este greu de făcut

  1. Lista dvs. de sarcini mentale arata asa?
  2. Plimbă câinele
  3. Uda plantele

Împărțiți-vă cu prietenul!

Terminarea unei relații nu se află în partea de sus a listei de sarcini a oricui, dar când relația dvs. a eșuat, cineva trebuie să o termine. Nu doriți să vă aflați într-una dintre acele relații care au trecut ultima dată după data de expirare, doar pentru a evita emotiile de rupere.

Relațiile se pot termina în multe moduri diferite. Ar putea fi hainele aruncate pe fereastră sau un mesaj text în mijlocul nopții. Dar obiectivul dvs. de a vă încheia relația trebuie să fie acela de a pune capăt acesteia într-un mod în care niciuna din părți nu va fi rănită?

Mai întâi, fii clar de ce vrei să închei relația. Primul motiv pentru care sare în mintea ta poate să nu fie cauza reală a descompunerii tale. Clarati-va pe motivul real si fiti cinstiti. Uită-te la relația de ambele părți. În discuția cu partenerul tău, despre încheierea unei relații, vrei să fii adevărat pentru tine și pentru el.
Setați un timp pentru despărțire. Este mai bine să faceți acest lucru în persoană, cu excepția cazului în care distanța este o problemă. Nu așteptați mult timp, dacă nu este capabil să se întâlnească cu dvs., va trebui să vă despărțiți de telefon. Nu-l lăsa să scoată inevitabilul.

Intrați într-o stare de compasiune. Dacă nu doriți ca partenerul dvs. să vă urăască după despărțire, amintiți-vă să încheiați dragostea și dragostea cu compasiune.

Nu-l lăsa să intre în defensivă. Vorbiți despre lucrurile pe care le veți aminti despre relația și despre lucrurile pe care le-ați învățat în timp ce ați fost împreună. Nu vă concentrați asupra a ceea ce sa întâmplat și a încerca să nu aduceți lucrurile pe care credeți că sunt în neregulă cu el. Nu este timpul pentru asta.
Nu luați lucrurile personal atunci când încheiați o relație. El va fi într-o stare emoțională, iar când un bărbat se simte respins, el va spune lucruri pe care nu le are cu adevărat. Nu lăsa aceste lucruri să ajungă la tine. Încearcă doar să te rănească așa cum simte că îl rănești.

Nu-l lăsa să te facă să te simți vinovat. Amintiți-vă că acest lucru nu este cu adevărat despre el; este vorba despre nevoia de a începe o nouă fază a vieții voastre. Ar fi frumos să poți rămâne prieteni, dar asta nu este întotdeauna posibil. Deci, este mai bine să rămâi pozitiv, să rămâi la decizia ta și să-ți amintești că faci ceea ce e mai bine pentru voi doi.

După întrerupere, partenerul dvs. vă poate contacta în continuare și încercați să reveniți cu dvs. Ar trebui să te gândești să faci? Încheierea unei relații înseamnă că nu veți mai fi reconectat niciodată?
Revenirea la partenerul tău în viitor ar fi decizia ta. Dacă decideți că condițiile sunt corecte și că pot fi făcute schimbări care vă vor face viața sănătos, puteți face lucrurile afară. Dar, amintiți-vă că are nevoie de timp și efort, și dacă nu doriți să investească în stau împreună, cel mai bine este să te desparți cât mai curând posibil.
Plecarea de la o relație este greu. Cu toate acestea, vă veți simți mult mai bine dacă încheiați o relație cu o pauză curată.

Vă doresc succes în viață și dragoste,