Am intrat la prietena mea cu un alt barbat si ea a spus nu (sex)

Ne-am intalnit vineri si am planuit sa vad prietenul meu sambata dupa amiaza. apoi la ora 19:00 in aceeasi zi ma sunat si mi-a spus ca mergea la o petrecere, initial nu am vorbit niciodata despre vreun partid, dar am spus ca este libera sa plece (ceea ce regret acum). Apoi dimineata (sambata) am txted daca ea era treaz și ea ar trebui să se pregătească pentru călătoria noastră. Am așteptat o vreme, nu am răspuns, m-am dus la ea acasă și am văzut o mașină parcată afară.

care par ciudat pentru că nu avem mașini proprii, așa că am crezut că ar putea fi prietenele ei, așa că am deschis ușa (și eu aveam cheia) pe cale să intru în când a fugit afară și a spus “pleacă, sunt beat și eu nu vreau să mă vezi așa “,

a fost neobișnuit. Am încercat să o ocolez și ea aproape păzea ușa cu viața ei” Lasă “, a spus ea din nou, apoi nu am lăsat destul de sigură ce ar trebui să cred. Am plecat fără să spun nici un cuvânt, m-am întors acasă și mi-am dat seama că mi-am scăpat cheile undeva, așa că m-am întors la ea acasă, era ora 12 și mașina era încă parcată afară.

Mi-am gasit cheile, m-am intors acasa si am inceput sa ma gandesc, apoi am pus totul impreuna1) nu doarme niciodata goala, nu pentru ultimele patru luni am dormit literalmente in mod obisnuit2) nu putea sa fie intoxicata toata noaptea si chiar dimineața m-am gândit la toate astea când a intrat în camera mea și după câteva minute a ajuns curată .

.. și a spus că a întâlnit-o pe tipul ăsta noaptea trecută și a urmat-o în casa ei … și ei au păcălit și s-au sărutat însă. ..de sex.for câteva minute nu am reacționat, atunci a început să plângă, vorbind despre cum ma iubit și mi-a povestit cât de important sunt pentru ea și cum nu va fi niciodată fericită dacă o las.

L-am lăsat să plângă ore întregi înainte să mă liniștesc aici. Cu cât mă gândesc mai mult la ceea ce am trecut, momentele dulci, cu atât mai mult am vrut să plâng. Ea a strigat peste mine pentru mai mult de 2 ore înainte să-i țin mâinile și să o duc acasă. Acum sunt singur, confuz, am nevoie de sfatul tău ce să fac. mulțumire

Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching